Grid decor image
Новото финансово решение за твоя онлайн магазин е тук с Fintrade Plus
Бизнес управление и стратегии 2021-10-05

Новото финансово решение за твоя онлайн магазин е тук с Fintrade Plus

Несъмнено електронната търговия се развива с изключителни темпове през изминалите месеци. Началото на пандемията и мерките, които засегнаха по различен начин цели бизнес сектори, ускориха

многократно процесите в индустрията. Потребителите трансформираха навиците си за пазаруване и насочиха вниманието и средствата си към онлайн местата за пазар.

Бързите темпове на напредък посрещнаха неподготвени много онлайн търговци, които предлагат атрактивни продукти и услуги, но имат нужда от адаптиране, което води след себе си и  допълнително финансиране.

Разбирайки нуждата на все повече онлайн търговци, които искат да подобрят своя онлайн магазин, „Финтрейд Файнанс“ АД (Fintrade) създаде най-новия си продукт - Fintrade Plus, оборотни средства за  електронния бизнес. Fintrade Plus е подходящ за всеки малък и среден бизнес, който иска да разшири или трансформира своята онлайн дейност.

Искаш да подобриш електронния си магазин или да инвестираш в по-активна рекламна кампания и позициониране? С Fintrade Plus, можеш да направиш всичко това и дори повече. Усвоените средства могат да ти помогнат да реализираш плановете си за разрастване, модернизиране и промяна.

Fintrade Plus предлага:

  • Суми до 15 000 лв.
  • 0% лихва за целия период на договора
  • Такса за администриране на кредита: 10% от усвоената сума, която се начислява при сключване на договора и се приспада от заемната сума при усвояване на кредита.
  • Период на погасителните вноски: 7 дни
  • Срок на договор: 12 седмици
  • Кандидатстването за кредит е без обвързване и дори след одобрение клиентът може да се откаже.

Необходими са 10 минути за кандидатстване, а одобрението се получава в рамките на 1 работен ден.

И защото важните неща не трябва да бъдат сложни, ето какво представлява Fintrade Plus:

При отпуснат кредит в размер на 12 000 лв. за период от 12 седмици (при 12 равни седмични вноски), еднократната такса за администриране на кредита е 1 200 лв. и седмичната вноска се равнява на 1 000 лв.

За 6-те години от своето създаване, „Финтрейд Файнанс“ АД e сигурен партньор за над 8 000 бизнеса в България, осигурявайки финансиране според специфичните нужди на всеки от тях.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)