Това сме ние и в това вярваме

За нас

Ние сме небанкова, финансова институция, регистрирана в БНБ и сме част от групата на Мениджмънт Файненшъл Груп АД (MFG). Започнахме дейността си през 2015г. и само за две години се развиваме повече от успешно, достигайки малките търговски обекти и фирми в цялата страна.

Мисията ни е да осигурим лесен достъп до кредитни решения за твоя бизнес. Стремим се да предоставяме високо качество на добра цена. Искаме работата ни да помогне за подобряване на работната среда и живот в страната.

 

Целим да направим нашите клиенти по-успешни и независими, като създадем възможности за развитието на малките предприятия в България. Микрофинансирането изгражда социален капитал и това е най-ценният резултат от дейността ни. Разбрахме, че не винаги можем да променим живота на клиентите си, но по всяко време сме в състояние да им предоставим възможност да се опитат да го направят сами.

 

Мениджмънт Файненшъл Груп

Мениджмънт Файненшъл Груп (MFG) е дружество, което обхваща в структурата си водещи компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели.

MFG обединява компании с различни опит, история и традиции. Част от институциите в структурата на MFG са в начален етап на своята бизнес дейност, други са във фаза на динамично развитие и растеж, а трети са утвърдили се в своята индустрия с над 12 годишна история в областта на финансовите услуги.

 

MFG и компаниите са работодател на над 6500 служители и сътрудници в близо 300 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.

Ръководейки се от своите мисия и визия за разрастване, MFG има амбициите да се утвърди като един от най-бързо развиващите се доставчици на финансово-технологични продукти и услуги в полза на хората.

Удостоверения

Нашите удостоврения от Българска народна банка и Комисия за защита на личните данни.

 

  • Удостоверения

    Българска народна банка регистрира „Финтрейд Файнанс“ АД като небанкова финансова институция, съгласно чл. 3, ал. 2 от  Закона за кредитните институции  и  Наредба № 26  от 23.04.2009 г. за финансовите институции, издадена от Българска народна банка.

  • Удостоверения

    „Финтрейд Файнанс” АД е Администратор на лични данни с издадено Удостоверение за такъв, съгласно Закона за защита на личните данни. Личните данни на нашите клиенти са защитени и Дружеството ги съхранява и обработва при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

Свържи се с нас

Остави своето мнение за компанията ни и услугите, които предлагаме ,
или ни пиши във формата по-долу.