За Fintrade

Кои сме ние?

Fintrade е небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ, специализирана в предлагането на кредитни услуги за финансиране на бизнес в България. Компанията е част от групата на Мениджмънт Файненшъл Груп АД (MFG).

Стартирахме дейността си през 2015 г. и само за няколко години успяхме да се утвърдим като един от лидерите на пазара с бизнес кредитирането. До този момент във Fintrade подкрепихме над 8000 малки търговски обекта и фирми в цялата страна.

Нашата мисия

Подкрепяме собствениците на малък бизнес в България, осигурявайки им финансови решения за растеж и развитие.

Нашата визия

Малки квартални магазини, офиси и фирми, опериращи на локално ниво, са тези, които осигуряват работа на над 100 000 семейства у нас. Подкрепата на този сегмент стои в основата на нашата визия за насърчаване развитието на малкия бизнес в България.

Нашите ценности

respect-image

Уважение

Всеки наш клиент и работата му носят своята идентичност. Знаем това и подхождаме индивидуално към всеки един от тях.

employee-image

Професионализъм

Наблюдаваме, сравняваме и анализираме всеки индивидуален случай в практиката си, за да сме от полза на клиентите си не само по отношение на финансирането, но и по отношение на професионалното консултиране.

high-five-image

Честност

Както на ниво вътрешнофирмени процеси, така и по отношение на обслужването на клиенти, работим с пари и човешки съдби. За нас, като организация, няма по-важно качество за практикуване на бизнес от честността.

protect-image

Лоялност

Ние ценим високо решението на нашите служители да изграждат дългосрочна кариера в компанията, като ги насърчаваме и подпомагаме в тяхното развитие.

help-image

Екипност

Макар и на разстояние един от друг, ние винаги знаем своя дял от цялото - и в отговорността, и в успеха.

skills-image

Проактивност

Всеки от нас може да повлияе на важно за цялата компания решение, защото всеки може да предложи уникален опит, който да направи работата ни по-ефикасна, а клиентите ни по-доволни.

outline-image

Самоувереност

Ние признаваме своите силни страни, както и своите слабости, и работим усилено върху вярата в нашите способности.

Ние сме част от групата на Management Financial Group

Мениджмънт Файненшъл Груп (MFG) е дружество, което обхваща в структурата си едни от водещите компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа.

MFG включва богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели.

MFG обединява компании с различни опит, история и традиции. Част от дружествата в структурата на MFG са в начален етап на своята бизнес дейност, други са във фаза на динамично развитие и растеж, а трети са утвърдили се в своята индустрия с над 12- годишна история в областта на финансовите услуги.

MFG и компаниите в групата са работодател на над 6500 служители в близо 300 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония. MFG се утвърждава като един от най-бързо развиващите се доставчици на финансово-технологични продукти и услуги в полза на хората.

mfg-image

Удостоверения

certificate-img

Българска народна банка регистрира „Финтрейд Файнанс“ АД като небанкова финансова институция, съгласно чл. 3, ал. 2 от Закона за кредитните институции и Наредба № 26 от 23.04.2009 г. за финансовите институции, издадена от Българска народна банка.

Виж

Продукти

Кредитна линия Fintrade Оборот

Суми от 500 лв. до 7 000 лв.

Ползваш толкова, колкото ти трябват. Плащаш само за това, което си ползвал.

  • Кандидатстваш веднъж и имаш възможност да ползваш сумата до одобрения кредитен лимит многократно
  • Посрещаш всяка бизнес нужда с наличните средства по твоята кредитна линия

Безлихвен кредит Fintrade Plus

Суми до 15 000 лв.

0% лихва за целия период на договора

  • Оборотни средства за твоя онлайн бизнес
  • С лесна процедура по кандидатстване
  • Еднократна такса за администриране на кредита

Бизнес заем Fintrade Capital

Суми от 15 000 лв. до 50 000 лв.

0% лихва за целия период на договора

  • Равни седмични вноски
  • За срок до 4 месеца
  • Еднократна такса за администриране на кредита

Финансиране по Програма КОСМЕ+

Суми до 292 999 лв.

Преференциални лихвени условия

  • Ниски разходи за финансиране
  • Облекчени условия за обезпечение