Често задавани въпроси

Ние сме компания, специализирана в областта на микрокредитирането. Попитахме Бизнеса от какво има нужда и създадохме продукт, който изцяло да отговаря на нуждите на малките предприятия.

Предлагаме кредитни решения за малкия и микро бизнес чрез двата ни основни продукта – бизнес линия за обортни средства и инвестиционен заем. Нашата мисия е да осигурим лесен достъп до кредитни решения за бизнеса, като предоставим високо качество на добра цена. 

Единственото условие е да кандидатстваш от името на представляваното от теб юридическо лице. Това, което трябва да направиш, е да се обадиш на тел. 0700 200 33 (без допълнително таксуване) или да попълниш онлайн заявката ни и да заявиш желаната от теб сума.

Можеш да платиш на твоя личен търговски представител, по банков път в УниКредит Булбанк: BG 67 UNCR 7000 1522 6819 72 или чрез касите на EasyPay с КИН: 1058183789.

Необходимо е единствено копие на твоята лична карта, като управляващ представляваното от теб дружество.

Ще можеш да разполагаш с желаната от теб сума в брой, при следващото посещение на търговския представител в твоя обект. Също така, при желание от твоя страна, бихме могли да ти доставим парите и експресно.

Позвъни на твоя личен финансов съветник или на номер 0700 200 33 (без допълнително таксуване). Нашите експерти ще ти обърнат индивидуално внимание и ще ти дадат необходимата информация.

Редовните ни клиенти получават финансиране в съкратени срокове. Те могат да кандидатстват за още по-големи суми. Също така, могат да решават кога и как да погасяват главниците си, като одобрената сума е на разположение по всяко време в работни дни. Може да усвояват нови суми преди да са погасили старите си задължения.