Стани част от нашия екип!

Свободни позиции

Кариери

Ние търсим талантливи и силно мотивирани специалисти, които с енергия, ентусиазъм и висока ангажираност да реализират своя потенциал. За нас от изключителна важност е правилният подбор на кандидати, които притежават необходимата квалификация и компетентност. За целта сме разработили и цялостна система за обучение, съобразена със спецификата на професията и отрасъла, както и с длъжността, специалността и нивото на квалификация на сътрудниците. Искаме работата при нас да бъде началото на една успешна кариера, изпълнена с много възможности за развитие. Предоставяме приятелска и подкрепяща работна среда, в която всеки може да разгърне потенциала си и да работи с ентусиазъм.

А твоят потенциал е капиталът, който ние ценим най-високо и в който инвестираме стратегически!

Свободни позиции

Търговски представител

Ако си мотивиран, ако имаш готовност за мобилна работа в динамична среда, ако си ориентиран към постигане на високи резултати и кариерно развитие, не се колебай да ни изпратиш своята автобиография.

Стажант

Ти си млад, амбициозен, имаш добри познания в сферата на икономиката и желаеш да се впуснеш в дълбоките води на финансовия сектор? Пред теб се отваря блестяща възможност за стаж в динамично развиваща се компания, а при успешно завършване на програмата можеш да продължиш работа при нас на постоянен трудов договор.

Стажантска програма

Наясно сме колко е важно да имаш подкрепа в старта на кариерата си. С нашата Стажантска програма искаме да дадем възможност на талантливи млади хора като теб, да развият своите професионални умения и качества, да придобият практически опит във финансовия сектор, да надградят и обогатят своите знания в реална бизнес среда.

Стартирай своята професионална кариера с нас!

Защо да станеш един от нас

Предоставяме отлични условия за работа и професионално развитие. Осигуряваме конкурентно възнаграждение, което се развива според индивидуалното представяне и резултатите на служителя. Всички получават пакет социални придобивки, както и широк спектър от специални преференции. Обучението и развитието са приоритет в компанията, като освен въвеждащи и индивидуални обучения според потребността на всеки един служител, провеждаме утвърдени програми за менторство, обучение и развитие на различните отдели и професионални направления.

Какво споделят нашите служители

Открий възможностите за успешен старт на кариерата си във Fintrade