Кариери

Стани част от нашия екип!

Ние търсим талантливи и силно мотивирани специалисти, които с енергия, ентусиазъм и висока ангажираност да реализират своя потенциал. За нас от изключителна важност е правилният подбор на сътрудници, които притежават необходимата квалификация и компетентност.

За целта сме разработили цялостна система за обучение, съобразена със спецификата на професията и отрасъла, както и с длъжността, специалността и нивото на квалификация на сътрудниците

Твоят потенциал е капиталът, който ние ценим най-високо и в който инвестираме стратегически!

 • Стажант - търговски представител
  Позиция:

  Стажант - търговски представител

  Ти си млад, амбициозен, имаш добри познания в сферата на икономиката и желаеш да се впуснеш в дълбоките води на финансовия сектор?

  Пред теб се отваря блестяща възможност за стаж в динамично развиваща се компания, а при успешно завършване на програмата ще продължиш работа при нас на постоянен трудов договор. 

  Разбери повече за стажантската ни програма тук

 • Търговски представител
  Позиция:

  Търговски представител

  Ако си мотивиран, ако имаш готовност за мобилна работа в динамична среда, ако си ориентиран към постигане на високи резултати и кариерно развитие, не се колебай да ни изпратиш своята автобиография.

  Предлагаме ти възможност за изява в една съвременна бизнес среда на постоянен трудов договор. 

  Във Финтрейд осъзнаваме, че човешкият капитал е най-ценният ресурс, който една бързо развиваща се компания може да притежава. Затова ние инвестираме в нашите служители и се стремим винаги да предлагаме най-добрите условия за работа и развитие.

Предоставяме на своите служители отлични условия за работа и професионално развитие. Осигуряваме конкурентно възнаграждение, което се развива според индивидуалното представяне и резултатите на служителя. Всички служители получават пълен пакет социални придобивки, както и широк спектър от специални преференции.

Обучението и развитието са приоритет в компанията, като освен въвеждащи и индивидуални обучения според потребността на всеки един служител, провеждаме утвърдени програми за менторство, обучение и развитие на различните отдели и професионални направления.