Grid decor image
Успелите с Fintrade <br/> Нико Кузманов и Денали Трейд
Бизнес управление и стратегии 2023-11-23

Успелите с Fintrade
Нико Кузманов и Денали Трейд

История за успешен бизнес, стартирал по време на здравна и икономическа криза

В поредицата „Успелите с Fintrade” днес ти представяме Нико Кузманов и неговия бизнес -

Денали Трейд. Основната му дейност е търговия на едро и дребно на ръкавици от нитрил и латекс, медицински и санumарнu консумативи и други продукти за еднократна и многократна употреба.

Как стартира?

Дълги години Нико Кузманов е търговски представител на различни марки в бързооборотните стоки. Основния си бизнес стартира преди повече от две години. По време на Ковид пандемията Нико се насочва към предлагането на медицински консумативи от всякакво естество – предпазни маски, PCR и безконтактни тестове, ръкавици и т.н.

Започва да произвежда и предпазни костюми. Успява да осигурява големи количества санитарни продукти от първа необходимост, поддържайки високо качество. Снабдява редица държавни болници и други медицински заведения у нас.

Основната цел на бизнеса му е да осигурява на потребителите всичко необходимо според нуждите им. Това е и причината ежедневието му да преминава в търсене на решения за подобряване на произвежданите от бизнеса му продукти и добавяне на нови такива във все по-нарастващото портфолио.

Така се насочва към предлагането на лични предпазни средства, стартирайки търговията с ръкавици от нитрил и латекс за еднократна и многократна употреба.

Формулата на успешния бизнес модел

Любознателен и находчив по природа, Нико постоянно учи нови неща. Тези му качества, комбинирани с интереса към това да опознава и тества различните сфери на търговията, извеждат бизнеса му на следващ етап.

Работи сам. Популяризира своя бизнес и продуктите му изцяло офлайн – чрез брошури и каталози. От съществено значение за Нико е личният контакт с клиента. За сравнително кратко време той изгражда дистрибуторска мрежа с голям обхват.

Успешно съчетава отлично качество на продуктите и добрите им цени. Започва да си партнира с производители от цял свят. Приоритет в работата му са богатата гама от продукти, високото качество, достъпните цени и поддържането на постоянни складови наличности.

Споделя, че дори и на този етап не иска да прави онлайн магазин, тъй като има широка клиентска мрежа, която обслужва мобилно.

Неговите клиенти са позиционирани в много и различни сфери на бизнеса - медицински заведения, дентални клиники, автосервизи, автомобилни дистрибутори, предприятия от хранително-вкусовата промишленост, търговци на дребно и на едро, както и много други корпоративни клиенти.

Как се стигна до Fintrade?

Преди две години Нико разбира за Fintrade от реклама по радиото. Запознава се с компанията и финансовите ѝ продукти. Тъй като по това време бизнесът му е сравнително нов на пазара, той има нужда от допълнителен финансов капитал. Причината - да зарежда повече стока, за да отговори на нарастващото потребителско търсене. Така решава да се насочи към кредитните услуги на Fintrade.

След лична консултация с търговски представител на Fintrade, Нико кандидатства и е одобрен за кредитна линия Fintrade Оборот. Сумата използва съобразно нуждите си. С финансовата подкрепа, получена от Fintrade, успява да удовлетвори потребителското търсене, продава повече и съответно генерира по-голям оборот

Нико споделя, че кредитната линия е удобна и с получената сума успява да допълни продуктовото си портфолио. Изтъква още и предимствата на Fintrade Оборот - можеш да вземаш и връщаш необходимата сума по всяко време. В началото стартира с поръчката на едно пале стока на месец, а сега зарежда по 5 на седмица.

 

Избери Fintrade кредитен продукт според нуждите си

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)