Grid decor image
Успелите с Fintrade <br/> Нико Кузманов и Денали Трейд
Бизнес управление и стратегии 2023-11-23

Успелите с Fintrade
Нико Кузманов и Денали Трейд

История за успешен бизнес, стартирал по време на здравна и икономическа криза

В поредицата „Успелите с Fintrade” днес ти представяме Нико Кузманов и неговия бизнес -

Денали Трейд. Основната му дейност е търговия на едро и дребно на ръкавици от нитрил и латекс, медицински и санumарнu консумативи и други продукти за еднократна и многократна употреба.

Как стартира?

Дълги години Нико Кузманов е търговски представител на различни марки в бързооборотните стоки. Основния си бизнес стартира преди повече от две години. По време на Ковид пандемията Нико се насочва към предлагането на медицински консумативи от всякакво естество – предпазни маски, PCR и безконтактни тестове, ръкавици и т.н.

Започва да произвежда и предпазни костюми. Успява да осигурява големи количества санитарни продукти от първа необходимост, поддържайки високо качество. Снабдява редица държавни болници и други медицински заведения у нас.

Основната цел на бизнеса му е да осигурява на потребителите всичко необходимо според нуждите им. Това е и причината ежедневието му да преминава в търсене на решения за подобряване на произвежданите от бизнеса му продукти и добавяне на нови такива във все по-нарастващото портфолио.

Така се насочва към предлагането на лични предпазни средства, стартирайки търговията с ръкавици от нитрил и латекс за еднократна и многократна употреба.

Формулата на успешния бизнес модел

Любознателен и находчив по природа, Нико постоянно учи нови неща. Тези му качества, комбинирани с интереса към това да опознава и тества различните сфери на търговията, извеждат бизнеса му на следващ етап.

Работи сам. Популяризира своя бизнес и продуктите му изцяло офлайн – чрез брошури и каталози. От съществено значение за Нико е личният контакт с клиента. За сравнително кратко време той изгражда дистрибуторска мрежа с голям обхват.

Успешно съчетава отлично качество на продуктите и добрите им цени. Започва да си партнира с производители от цял свят. Приоритет в работата му са богатата гама от продукти, високото качество, достъпните цени и поддържането на постоянни складови наличности.

Споделя, че дори и на този етап не иска да прави онлайн магазин, тъй като има широка клиентска мрежа, която обслужва мобилно.

Неговите клиенти са позиционирани в много и различни сфери на бизнеса - медицински заведения, дентални клиники, автосервизи, автомобилни дистрибутори, предприятия от хранително-вкусовата промишленост, търговци на дребно и на едро, както и много други корпоративни клиенти.

Как се стигна до Fintrade?

Преди две години Нико разбира за Fintrade от реклама по радиото. Запознава се с компанията и финансовите ѝ продукти. Тъй като по това време бизнесът му е сравнително нов на пазара, той има нужда от допълнителен финансов капитал. Причината - да зарежда повече стока, за да отговори на нарастващото потребителско търсене. Така решава да се насочи към кредитните услуги на Fintrade.

След лична консултация с търговски представител на Fintrade, Нико кандидатства и е одобрен за кредитна линия Fintrade Оборот. Сумата използва съобразно нуждите си. С финансовата подкрепа, получена от Fintrade, успява да удовлетвори потребителското търсене, продава повече и съответно генерира по-голям оборот

Нико споделя, че кредитната линия е удобна и с получената сума успява да допълни продуктовото си портфолио. Изтъква още и предимствата на Fintrade Оборот - можеш да вземаш и връщаш необходимата сума по всяко време. В началото стартира с поръчката на едно пале стока на месец, а сега зарежда по 5 на седмица.

 

Избери Fintrade кредитен продукт според нуждите си

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Заяви фирмен кредит онлайн.

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow
Получи безплатна консултация.

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow
Имаш въпроси? Обади се сега!

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)