Grid decor image
Инвестирай в идеите си и ги превърни в успешен бизнес с Fintrade Capital
Финанси и Инвестиции 2022-09-23

Инвестирай в идеите си и ги превърни в успешен бизнес с Fintrade Capital

Успешно развиващите се бизнеси всъщност са били добри идеи, които при наличие на нужната инвестиция и добро планиране са се превърнали в работещи. Водени от

идеята, че всеки малък и среден търговец има потенциала да изгради успешен бизнес, от Fintrade  насочваме вниманието ти към нашия инвестиционен бизнес заем Fintrade Capital.

Защо Fintrade Capital е отличният финансов инструмент за теб?

Fintrade Capital е достъпен кредитен продукт, с който можеш да се възползваш за суми от 15 000 лв. до 50 000 лв. Заемът може да бъде отлично решение за инвестиция в развитието на бизнеса ти.

Заем, който отговаря на твоите бизнес нужди

Fintrade Capital финансира дейности, насочени към:

  • Разширяване и модернизация - придобиване на нови активи, обогатяване на асортимента, разширяване на търговски обект и други, насочени към устойчиво бизнес развитие;
  • Ремонтиране и освежаване на търговските обекти - независимо дали разполагаш с един, и/или няколко търговски обекта, в които искаш да въведеш “свежа нотка” и да ги превърнеш в привлекателно място за пазаруване, с Fintrade Capital това е напълно възможно;
  • Закупуване на стока или обогатяване на асортимента - в случай че искаш да разнообразиш по отношение на предлаганите продукти, този бизнес заем може да ти е от полза;
  • Оптимизиране на производствените разходи - независимо от типа продукти, които произвеждаш, инвестицията в модернизирани активи може да допринесе за цялостното оптимизиране на разходите ти, a Fintrade Capital може да ти осигури нужните финансови средства за това.

Финансов инструмент с атрактивни кредитни условия

С Fintrade Capital контролът върху наличните средства е изцяло в твои ръце. Заемът предоставя възможност за изплащане на равни седмични вноски, а договорът се сключва за срок от 16 седмици. Дължимите разходи за използвания заем възлизат на 10% от размера на усвоената сума.

Таксата за администриране на кредита се начислява и е дължима в деня на сключване на договора. Fintrade Capital не изисква вещно обезпечение, единственото условие е да развиваш активна дейност и да имаш официален месечен оборот над 50 000 лв.

Лесно кандидатстване и усвояване на сумата, както и множество предимства

Кандидатстването за Fintrade Capital е също толкова удобно и бързо, колкото и последващото му връщане. Можеш да кандидатстваш изцяло онлайн, благодарение на новата ни услуга Fintrade Digital, на място чрез наш търговски представител и/или на националния ни телефон 0700 200 33. След одобрение сумата на искания кредит може да ти бъде преведена по банков път и/или да я получиш на място чрез търговски представител на Fintrade. Изплащането на седмичните вноски става по банков път и/или на касите на Easypay.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Заяви фирмен кредит онлайн.

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow
Получи безплатна консултация.

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow
Имаш въпроси? Обади се сега!

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)