Grid decor image
Инвестирай в идеите си и ги превърни в успешен бизнес с Fintrade Capital
Финанси и Инвестиции 2022-09-23

Инвестирай в идеите си и ги превърни в успешен бизнес с Fintrade Capital

Успешно развиващите се бизнеси всъщност са били добри идеи, които при наличие на нужната инвестиция и добро планиране са се превърнали в работещи. Водени от

идеята, че всеки малък и среден търговец има потенциала да изгради успешен бизнес, от Fintrade  насочваме вниманието ти към нашия инвестиционен бизнес заем Fintrade Capital.

Защо Fintrade Capital е отличният финансов инструмент за теб?

Fintrade Capital е достъпен кредитен продукт, с който можеш да се възползваш за суми от 15 000 лв. до 50 000 лв. Заемът може да бъде отлично решение за инвестиция в развитието на бизнеса ти.

Заем, който отговаря на твоите бизнес нужди

Fintrade Capital финансира дейности, насочени към:

  • Разширяване и модернизация - придобиване на нови активи, обогатяване на асортимента, разширяване на търговски обект и други, насочени към устойчиво бизнес развитие;
  • Ремонтиране и освежаване на търговските обекти - независимо дали разполагаш с един, и/или няколко търговски обекта, в които искаш да въведеш “свежа нотка” и да ги превърнеш в привлекателно място за пазаруване, с Fintrade Capital това е напълно възможно;
  • Закупуване на стока или обогатяване на асортимента - в случай че искаш да разнообразиш по отношение на предлаганите продукти, този бизнес заем може да ти е от полза;
  • Оптимизиране на производствените разходи - независимо от типа продукти, които произвеждаш, инвестицията в модернизирани активи може да допринесе за цялостното оптимизиране на разходите ти, a Fintrade Capital може да ти осигури нужните финансови средства за това.

Финансов инструмент с атрактивни кредитни условия

С Fintrade Capital контролът върху наличните средства е изцяло в твои ръце. Заемът предоставя възможност за изплащане на равни седмични вноски, а договорът се сключва за срок от 16 седмици. Дължимите разходи за използвания заем възлизат на 10% от размера на усвоената сума.

Таксата за администриране на кредита се начислява и е дължима в деня на сключване на договора. Fintrade Capital не изисква вещно обезпечение, единственото условие е да развиваш активна дейност и да имаш официален месечен оборот над 50 000 лв.

Лесно кандидатстване и усвояване на сумата, както и множество предимства

Кандидатстването за Fintrade Capital е също толкова удобно и бързо, колкото и последващото му връщане. Можеш да кандидатстваш изцяло онлайн, благодарение на новата ни услуга Fintrade Digital, на място чрез наш търговски представител и/или на националния ни телефон 0700 200 33. След одобрение сумата на искания кредит може да ти бъде преведена по банков път и/или да я получиш на място чрез търговски представител на Fintrade. Изплащането на седмичните вноски става по банков път и/или на касите на Easypay.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)