Grid decor image
Купи сега нова стока с Fintrade Оборот и плати вноската после
Финанси и Инвестиции 2022-10-10

Купи сега нова стока с Fintrade Оборот и плати вноската после

Fintrade Оборот е бизнес кредитна линия, специално разработена и пригодена за текущите нужди на всеки бизнес, когато има нужда от оборотни средства за закупуване на нова

стока или посрещане на неотложни нужди.

Търсиш изгодни кредитни условия, с които да си осигуриш допълнителни оборотни средства? Запознай се с параметрите и условията на Fintrade Оборот.

Сумите, за които можеш да кандидатстваш са от  500 до 7 000 лв. Парите могат да бъдат използвани за осигуряване на оборотни средства, разширяване на асортимента на магазина ти, ремонт и/или покупка на активи при разширяване на бизнеса и много други. Нерядко клиентите се доверяват на този кредитен продукт, когато искат да покрият старите си задължения и да започнат на чисто.

Какво ти предлагаме?

Първите 14 дни можеш да ползваш средствата, които са ти необходими без такса. Какво означава това? Ако сключиш с нас договор за кредит, първите две седмици ти струват 0 лв. *

Ако след двуседмичния тест период решиш, че не желаеш да използваш услугите ни, можеш да върнеш сумата без да дължиш нищо и без допълнителни ангажименти.

* Безплатният тест период се прилага за заеми равни на 1 500лв. За повече информация относно условията на безплатния тест период виж Общите условия

Начините, по които можеш да кандидатстваш

Предлагаме ти няколко лесни начина, по които да кандидатстваш за нужната сума: чрез попълване на онлайн заявка за фирмен кредит, на място чрез търговски представител на Fintrade; на националния ни телефон - 0700 200 33 (без допълнително таксуване).

Нуждаеш се от базова документация, за да заявиш исканата от теб сума. Част от нея включва снимка на обекта, лична карта на законния представител на бизнеса, друг тип минимална документация, свързана с бизнеса ти.

Вноски, лихва, лимит и срок на договора - всичко е съобразено с твоите нужди

Периодът на минималната погасителна вноска е 14 дни, а срокът на договора е 1 година, като се предлага опция за преподписване. Fintrade Оборот дава възможност и за увеличаване на първоначалния кредитен лимит, което е предпоставка за създаването на нови възможности в развитието на бизнеса ти. Заемът не е обвързан с вещни обезпечения. Лихвата е фиксирана и е в размер на 6%, като тя е дължима само върху сумата, която си използвал, а не върху цялата сума, за която си одобрен.

Изплащаш заема си по най-удобния за теб начин

Опциите за изплащане на заема са съобразени с твоето удобство. Задълженията по твоя бизнес кредит Fintrade Оборот можеш да изплащаш чрез наш търговски представител, който идва на място в обекта ти; по банков път и/или на каса на Easypay.

Нагледен пример как Fintrade Оборот работи за теб и твоя бизнес

Да предположим, че развиваш собствен бизнес под формата на малък хранителен магазин. В процеса на работа установяваш, че  са ти необходими около 1 000 лв., за да заредиш със стока и/или пък за да разшириш продуктовия си асортимент.

Да приемем, че надценката, която начисляваш на закупените артикули, е 25%. Вземайки тези цифри за ориентир, само с един оборот за месеца магазинът ти е с 250 лв. на печалба. Цената на услугата за използвания Fintrade Оборот кредит при тези условия ще ти бъде 60 лв. Така на практика излизаш с чиста печалба от 190 лв.

Кандидатствай за Fintrade Оборот сега. Вземи сума до 7 000лв, използвай средствата за своя бизнес и след това ги върни с част от вече генерираната печалба.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)