Grid decor image
Помощта, с която бизнесът ти може да генерира по-висока печалба
Финанси и Инвестиции 2017-07-05

Помощта, с която бизнесът ти може да генерира по-висока печалба

По данни от 2016 г. на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, повече от 99% от всички регистрирани бизнеси у нас са

малки. За тях работят над 600 000 българи. Данните показват още, че основният двигател на икономиката са именно малките и средните предприемачи.

Всеки от нас ежедневно общува с малкия бизнес, независимо дали го осъзнаваме или не – купуваме кафе от будката до офиса, вземаме закуска от баничарницата, избираме цветя за любим човек от малката цветарница на ъгъла и хапваме набързо по обед от любимата ни кръчма. Общото между всички тези и още много бизнеси е една – те са малки, в повечето случаи семейни и осигуряват прехраната на поне няколко човека.

Най-популярният малък бизнес в България са магазините - дали за цигари, алкохол, хранителни стоки, цветя, магазин за плодове и зеленчуци, малко заведение или магазин за дрехи – няма особено значение. Важни са усилията, труда и стойността, които тези места имат за своите собственици и добавената стойност, която носят на своите клиенти.

Мисията на Финтрейд е проста – да помага на малкия бизнес да расте. Управляването на бизнес изисква опит и постоянно справяне с много и различни ситуации. Ето защо вече 2 години предлагаме на пазара „Финтрейд Оборот“ – услуга, която позволява на всеки собственик на малък бизнес да разполага с до 5000 лв. „оборотни средства“ с които да увеличава оборота и печалбата си. Може да се ползва цялата или само малка част от сумата, за кратък или за дълъг период, така, както е удобно и необходимо на всеки от клиентите ни.

Условията на „Финтрейд Оборот“ са щадящи за малкия бизнес, тъй като единственото, което потребителите плащат, за да ползват оборотните средства е такса, която зависи от това, колко от сумата е използвано за дадения период. Така всеки има възможност да разполага с толкова средства, от колкото има нужда тогава, когато му потрябват.

Използвайте „Финтрейд Оборот“ за закупуване на стока или ремонт на обекта ви – всичко, което пряко ще се отрази върху оборота, а оттам и върху печалбата, а не за да покриете спешни разходи. Така ще си гарантирате максимални ползи и успешно развитие на вашия бизнес! Пример: Имате магазин за хранителни стоки, чийто асортимент поддържате редовно. За да го обогатите повече от настоящия и така да привлечете повече клиенти, имате нужда от допълнителни парични средства, с които да поръчате желаната стока. С „Финтрейд Оборот“ можете да я получите бързо и лесно. Благодарение на зареждането с нова стока, генерирате повече продажби, по-висок оборот и повече печалба, с част от която правите вноската си по използваната сума от „Финтрейд Оборот“.

Не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0700 200 33 на цената на един градски разговор, за да ви консултираме напълно безплатно, кои от нашите продукти са подходящи за вашия бизнес!

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)