Grid decor image
37 идейни предложения продължават в надпреварата ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ
Новини 2016-09-09

37 идейни предложения продължават в надпреварата ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ

Инициативата стартира в началото на месец юни с предизвикателство към микро и малки предприятия да споделят идеите си за развитието на своя бизнес и да

се съревновават за наградите на конкурса

На 31-ви август 2016 г. приключи първият етап на конкурса ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ, организиран от „Финтрейд Файнанс“ АД. В рамките на тазгодишното издание на инициативата бяха получени десетки заявки за участие, като общо тридесет  и седем са микро и малките предприемачи от цялата страна, които продължават в следващата  фаза на конкурса – оценяване на проектите за развитие на бизнеса от експертното жури. Изпратените от участниците идейни предложения бяха получени в срок и според условията за участие във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ.

Кандидатурите, които преминават в следващата  фаза на ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ, представят разнообразни и иновативни идеи за отваряне на нови търговски обекти и центрове за специализирани услуги, грижа за домашни любимци, модернизиране и развитие на съществуващи търговски обекти, създаване на онлайн платформи за услуги, отглеждане на животни, търговия с плодове, развитие на културни и образователни дейности, производство на хлебни изделия и печива и други. Най-много заявки са пристигнали от представители на бизнеса от градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Кюстендил и Шумен.

 „Благодаря на всички представители на микро и малкия бизнес,  които се включиха в първото издание на нашата инициатива. Вярвам, че ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ е ключова стъпка, с която бихме могли да допринесем допълнително за развитие на потенциала на родния предприемач. Тридесет  и седем проекта продължават напред, като е време експертното жури да определи петте финалисти и съответно победителите в инициативата. Надявам се с всяка следваща година инициативността да расте, което ще бъде позитивен знак не само за конкурса, но и за сектора като цяло“, сподели председателят на съвета на директорите на „Финтрейд Файнанс“ АД Николай Николов.

„Финтрейд Файнанс“ АД обяви началото на инициативата с идеята да подкрепи микро и малките предприемачи в страната, които имат виждане как да подобрят и разширят дейността си с допълнителна инвестиция от 5 000 лв. Сумата e основната парична награда на конкурса за проекта на първо място. За класираните на второ и трето място, за реализиране на конкурсните идеи, са осигурени безлихвени кредити от 5000 лв. за период от 6 месеца.

След оценката на идейните предложения следва селекция на финалистите и определяне на победителите. Оценяване на проектите за основния награден фонд ще се осъществи от експертно жури, съставено от представители на „Финтрейд Файнанс“ АД и подкрепящите конкурса партньори – Българска стопанска камара, Management Financial Group и bTV Web. Отделно, участниците ще се състезават и за специалната, четвърта, награда –  сертификат на медийно жури. То ще бъде съставено от ресорни журналисти и представители на финансови и бизнес медии.

„Бих искала да поздравя участниците за споделените бизнес идеи за развитие на бизнеса, както и да благодаря на основните партньори на конкурса, които с голяма доза ентусиазъм решиха да ни подкрепят. С радост мога да заявя, че в периода напровеждане на инициативата срещнахме още един съмишленик в лицето на Ар Си Пауър Енерджи ООД, които са лицензиран доставчик на електрическа енергия на свободния енергиен пазар. Те ще предоставят допълнителна, пета, награда за един от финалистите - безплатна електрическа енергия за 6 месеца на стойност до 500 лв.“, допълни Десислава Димитрова – изпълнителен директор на „Финтрейд Файнанс“ АД.

Финалът на инициативата ще бъде отбелязан с официална церемония, планирана за края на месец септември.

Повече информация за конкурса може да се прочете на сайта на компанията www.fintrade.bg, както и на страницата на конкурса http://www.fintrade.bg/landing/competition/.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)