Grid decor image
„Финтрейд Бизнес Награди“ 2016
Новини 2016-05-27

„Финтрейд Бизнес Награди“ 2016

Финтрейд ще проведе пресконференция за обявяване началото на конкурс за микро и малък бизнес „Финтрейд Бизнес Награди“ за 2016.

На 31 май, вторник, от 10.30 ч.,

в Пресклуб – НДК, Финтрейд Файнанс АД ще проведе събитие за представителите на медиите, на което ще обяви началото на ежегодния си национален конкурс ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ за 2016.

Инициативата е предизвикателство за всички предприемачи от микро и малкия бизнес в България, които имат иновативни идеи как да развият съществуващия си бизнес с инвестиция от 5 000 лв. С конкурса Финтрейд цели да стимулира индивидуалния бизнес потенциал във всички региони на България в областите на търговията, услугите и земеделието.

По време на събитието ще бъдат показани резултатите от изследване сред микро и малки фирми в секторите търговия, услуги и селско стопанство. Изследването е проведено от Агенция за маркетингови изследвания TNS BBSS по поръчка на „Финтрейд Файнанс” АД.

Партньори на инициативата са Българска стопанска камара (БСК), Management Financial Group (MFG) и Btv Web.

В пресконференцията участие ще вземат участие г-н Николай Николов – Изпълнителен директор на „Финтрейд Файнанс“ АД; Божидар Данев – Изпълнителен председател на Българска стопанска камара; Петър Ризов – Член на Съвета на директорите на Management Financial Group; Катя Петрова - Изследовател в TNS BBSS.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)