Grid decor image
Финтрейд гостува в Bloomberg TV
Новини 2016-06-06

Финтрейд гостува в Bloomberg TV

Изпълнителният директор на компанията г-н Николай Николов участва в предаването Клуб Investor на бизнес телевизията с водещ Ивайло Лаков. Събеседник в студиото беше и г-н

Божидар Данев, изпълнителен председател на БСК, партньор на конкурса Финтрейд Бизнес Награди.

По време на предаването г-н Николов представи основните параметри на конкурса на финансовата институция, като коментира проблемите и възможностите за развитие пред микро и малкия бизнес у нас.

Видеото с гостуването на мениджмънта на Финтрейд Файнанс АД в студиото на Bloomberg TV Bulgaria може да проследите тук.

 
 

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)