Grid decor image
Финтрейд представя журито на конкурса Финтрейд Бизнес Награди
Новини 2016-08-18

Финтрейд представя журито на конкурса Финтрейд Бизнес Награди

В журито на първото издание на конкурса „Финтрейд Бизнес Награди“, организиран от Финтрейд Файнанс АД, приеха да участват доказани професионалисти и експерти от различни области.

Шестчленният

състав ще има решаваща роля в определянето на финалистите на инициативата и най-доброто идейно предложение за развитие на микро и малкия бизнес на участниците.

Финтрейд представя членовете на журито на конкурса за микро и малък бизнес „Финтрейд Бизнес Награди“, които очакват идеите на малкия бизнес до 31 август 2016 г. на сайта www.fintrade.bg
 

Божидар Данев

Изпълнителен председател на Българската стопанска камара (БСК)
Божидар Данев е изпълнителен председател на БСК. Възпитаник е на Техническия университет в София, като има специализации в чужбина, където изнася и редица лекции. Той участва в разработването и приемането в България на нормативната уредба в сферата на икономиката, социалния диалог и трудово-правните отношения, реформите в пенсионното дело, колективното трудово договаряне и др.

Божидар Данев е сред инициаторите и учредителите на Смесения консултативен комитет „Европейски съюз – България“, а няколко години е бил и негов съпредседател от българска страна.

Член е на Европейския икономически и социален комитет (EESC) и ръководител от българска страна на работната група по Лисабонската стратегия към EESC, а от 2005 г. представлява БСК в най-голямата европейска бизнес конфедерация BUSINESSEUROPE. Член е на Борда на ESCO – европейски проект за компетенциите на работната сила.

Божидар Данев е носител на отличието на БАН за „Най-добра научна разработка”, както и на националната награда за „Научна разработка с най-голям икономически ефект”. Притежава степен „Старши научен сътрудник“ от БАН. Автор е на десетки научни публикации в наши и чуждестранни издания, както и на три монографични публикации.
 

Петър Ризов


Член на Съвета на директорите на Management Financial Group

Петър Ризов е член на Съвета на директорите на Management Financial Group (MFG) –  новоучредено дружество, което планира да обхване в структурата си Група от компании, които са водещи в областта на небанковите финансови услуги.

Член е на Управителния съвет на БСК от 2014 г. Петър Ризов има повече от двадесет години опит в управлението на компании в сферата на бързооборотните стоки и телекомуникациите.

Притежава магистърска степен по право от Софийския университет и ЕMBA от Американския университет в България.
 

Валентина Антонова

Главен редактор на bTV Web
Валентина Антонова е отговорен редактор на дигиталния отдел на bTV Media Group.
Има магистърска степен по „Медии, култура и журналистика” в Париж, където развива своите умения и утвърждава знанията си в сферата на дигиталните медии.
Професионалният й път включва утвърдени френски и български издания като „Le Figaro” и PREMIUM Lifestyle, в които отразява лайфстайл, социални и икономически теми.
В момента работи върху издаване на първата си книга.

Диана Николаева

Съдружник и лидер на отдел „Консултации по сделки“ в EY (Ernst & Young) Bulgaria

Диана Николаева е съдружник и лидер на отдел „Консултации по сделки“ в EY Bulgaria.

Участва активно в различни обществени инициативи, целящи издигане ролята на жените в съвременния бизнес свят. Диана Николаева е дипломиран член на Института на лицензираните финансови анализатори в САЩ и притежава сертификат за финансов експерт и бизнес оценител.

Притежава магистърска степен по международни икономически отношения от Университета за национално и световно стопанство, стипендиант е на програмата Pew Economic Freedom Fellows от Университета Джорджтаун, Вашингтон, САЩ.
 

Десислава Димитрова

Изпълнителен директор на Финтрейд Файнанс АД

Десислава Димитрова е изпълнителен директор на финансовата институция Финтрейд Файнанс АД, като заема този пост от самото създаване на младата бизнес организация през 2015 г.

Има дългогодишен управленски опит за водещи компании в страната, сред които и небанкови финансови институции. През своето кариерно развитие работи също в сферата на търговията и продажбите.

Притежава Магистърска степен по бизнес и икономика от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.
 

Николай Николов

Председател на Борда на директорите на Финтрейд Файнанс АД

Николай Николов е председател на Борда на директорите на Финтрейд Файнанс АД от началото на 2015 г., когато финансовата институция започва дейност в страната.

Той има дългогодишен опит в областта на продажбите за водещи български и международни компании от сектора на бързооборотните стоки.

Николай Николов е възпитаник на Технически университет София, като притежава и диплома от Университета за национално и световно стопанство в София.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)