Grid decor image
Шест малки бизнеса печелят рекламна кампания с Фънки
Новини 2017-03-22

Шест малки бизнеса печелят рекламна кампания с Фънки

Сред призьорите в кампанията на Финтрейд са работилници, магазини, автосервиз и гурме заведение.

22 март 2017 г. Шест български фирми бяха обявени за печеливши в конкурса

на Финтрейд Файнанс АД за рекламна кампания с известния български музикант и промоутър Димитър Ковачев – Фънки. Автосервизът „Smoke's Garage“ („Смоукс гараж“), работилниците „TattooInky“ („Татуинки“) и „Dernev“ („Дернев“), специализираният магазин за вино „Tempus Vini“ („Темпус Вини“), онлайн магазинът за офроуд и къмпинг оборудване „BulExtreme“ („БулЕкстрийм“) и гурме бургерите „Street Chefs“ („Стрийт Шефс“) ще имат шанса да проведат рекламна акция с Фънки в интернет, с билборди, плакати и флайери или в печатни издания.

„Идеята на конкурса беше да даде тласък на българското предприемачество. Шансът собствениците да управляват истинска рекламна кампания с известна личност, ще даде реално конкурентно предимство на тези малки фирми“, коментира Николай Николов, изпълнителен директор на Финтрейд Файнанс АД.

Голяма част от победителите в конкурса са нишови бизнеси с иновативни за българския пазар идеи и социални каузи.

От „TattooInki“, които изработват временни татуировки, гривни, тагове и значки за безопасността и сигурността на деца и възрастни, посочват, че с рекламата от Финтрейд очакват да разпространят идеята за новите продукти за българския пазар, които са в помощ на родителите и техните деца. От другата работилница, „Dernev“, специализирана в изработката на метални изделия-огради, парапети, мебели, аксесоари за дома и др., споделят, че очакват положителен ефект за развитието на бизнеса.

„BulExtreme“ пък е онлайн магазин за внос и износ на оборудване за все по-популярните къмпинги и походи в планината, които описват Фънки като възможно най-подходящото за тях рекламно лице. От „Street Chefs“, които залагат на каравани с американски ретро вид, в които човек може да похапне гурме бургери, също определят известния рок музикант като „перфектния човек за нашия продукт“.

От „Tempus Vini“, които специализират в продажба на вина, гледат към разрастване на своя бизнес и утвърждаване на марката на пазара, като гаранция за качество на предлаганите продукти. Автосервизът „Smoke's Garage“ също разчита на забележителен ефект от рекламата, която да им помогне за развитие на дейността занапред.

В конкурса взеха участие повече от 400 малки бизнеси от цялата страна. Преобладаващите сектори на кандидатите са автосервизи, салони за красота и заведения. Най-активните области в страната са София и Пловдив, както и морските ни градове Варна и Бургас.

Право на участие в инициативата имаха български компании с брой служители до 9 души заети лица. Към участниците бяха отправени три основни критерия: очакваният ефект за техния бизнес от рекламата с Фънки, визията им за развитие на дейността в краткосрочен план и начина, по който планират да инвестират сумата от 1000 лв. за реклама.

Победителите в конкурса бяха избрани от експертно жури на „Финтрейд Файнанс“ АД и рекламната агенция Tribal Worldwide Sofia, с чиято помощ ще се реализира кампанията, както и ръководителите на „Таратанци“ ООД, финалисти в първото издание на Финтрейд Бизнес Награди.

В момента предстои следващият етап от инициативата на Финтрейд – реализиране на рекламните кампании на отделните фирми-победители.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)