Grid decor image
TempusVini – победител в конкурса „Спечели Фънки за рекламно лице“
Новини 2017-11-06

TempusVini – победител в конкурса „Спечели Фънки за рекламно лице“

Как бихте оценили рекламната кампания, която получихте от Финтрейд? Как ви помогна за бизнеса?

Екипът на Fintrade подходи изключително професионално към поетият ангажимент, всички срокове и

условия бяха спазени. Рекламната кампания дойде в точния момент за нас и се оказа наистина успешна. Вече сме доста по-разпознаваеми като бранд и привлякохме нови клиенти!

Какви са плановете ви за бъдещо развитие?

През последната година положихме доста усилия за популяризиране на българските вина, за което до голяма степен ни помогна кампанията на Финтрейд. Планираме разширение на продуктовата гама, както и повече тематични дегустации.

Какво ново ви предстои?

В краткосрочен план ще участваме на няколко винени и хранително-вкусови изложения включително и в чужбина, където крайният клиент може да научи повече за българските вина.

Какво бихте пожелали на Финтрейд за по-успешното развитие на компанията?

Желаем на Финтрейд постоянство в качеството на услугите, които предлагат, прецизност, която демонстрират и увереност в своите сили и капацитет. Вие имате от всичко! Успех!

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)