Това сме ние и в това вярваме

За нас

Ние сме небанкова, финансова институция, регистрирана в БНБ и сме част от групата на Мениджмънт Файненшъл Груп АД (MFG) - най-големият холдинг в небанковия финансов сектор в България. Започнахме дейността си през 2015г. и само за няколко години подкрепихме над 5 000 малки търговски обекта и фирми в цялата страна.

Нашата мисия

Да дадем възможност на малкия магазинер в България да расте и да се развива, като му осигурим професионални консултации, средства за увеличаване на оборота и обслужване на място.

Нашата визия

Въпреки навлизането на големите търговски вериги, малкият квартален магазин е сегмент, който продължава да бъде ценен от потребителите, поради удобството от непосредствената близост до местоживеенето им и личното отношение, което получават  докато пазаруват. Тези магазини осигуряват работа на над 50 000 семейства в България. Ние ще бъдем най-предпочитан и препоръчван партньор в този специфичен сегмент, като непрекъснато увеличаваме клиентската си база, задълбочаваме сътрудничеството си, и създаваме персонални и трайни връзки с всеки клиент.

Нашите ценности

1. Уважение - всеки клиент носи своята идентичност, има живот и собствена история – ние знаем това и имаме личен и индивидуален подход към всеки един.

2. Професионализъм - наблюдаваме, събираме, сравняваме, анализираме, и помним, за да сме от полза на клиентите си, защото ние даваме не само пари, но и добър съвет, което ги води при нас.

3. Честност - абсолютна и безпрекословна. Kакто вътре в компанията така и с клиентите, работим с пари и човешки съдби и няма по-добър начин за практикуване на този бизнес (и на всеки друг, според нас).

4. Лоялност - ние ценим високо решението на нашите служители да изграждат дългосрочна кариера в компанията и ги насърчаваме и подпомагаме.

5. Екипност - макар и на разстояние един от друг, ние винаги знаем своя дял от цялото, и в отговорността, и в успеха.

6. Проактивност - всеки от нас може да повлияе на важно за цялата компания решение, защото всеки може да предложи уникален опит, който да направи работата ни по-ефикасна и добра, а клиентите ни по-доволни.

7. Самоувереност - ние признаваме своите силни страни, както и своите слабости, и работим усилено върху вярата в нашите способности. Самоувереността ни дава смелостта да поемаме рискове, да опитваме нови неща и да се развиваме успешно като една истински сплотена компания.

 

Мениджмънт Файненшъл Груп

Мениджмънт Файненшъл Груп (MFG) е дружество, което обхваща в структурата си водещи компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели.

MFG обединява компании с различни опит, история и традиции. Част от институциите в структурата на MFG са в начален етап на своята бизнес дейност, други са във фаза на динамично развитие и растеж, а трети са утвърдили се в своята индустрия с над 12 годишна история в областта на финансовите услуги.

 

MFG и компаниите са работодател на над 6500 служители и сътрудници в близо 300 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.

Ръководейки се от своите мисия и визия за разрастване, MFG има амбициите да се утвърди като един от най-бързо развиващите се доставчици на финансово-технологични продукти и услуги в полза на хората.

Удостоверения

Нашите удостоврения от Българска народна банка и Комисия за защита на личните данни.

 

  • Удостоверения

    Българска народна банка регистрира „Финтрейд Файнанс“ АД като небанкова финансова институция, съгласно чл. 3, ал. 2 от  Закона за кредитните институции  и  Наредба № 26  от 23.04.2009 г. за финансовите институции, издадена от Българска народна банка.

  • Удостоверения

    „Финтрейд Файнанс” АД е Администратор на лични данни с издадено Удостоверение за такъв, съгласно Закона за защита на личните данни. Личните данни на нашите клиенти са защитени и Дружеството ги съхранява и обработва при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

Свържи се с нас

Остави своето мнение за компанията ни и услугите, които предлагаме ,
или ни пиши във формата по-долу.