Grid decor image
Финтрейд представя финалиста във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ 2016 – Илиана Илиева
Новини 2016-12-27

Финтрейд представя финалиста във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ 2016 – Илиана Илиева

Илиана притежава единствения по рода си център за занимания по приложни изкуства в гр. Видин и с идеята си „Наука, забавление и развитие за нашите

деца“ беше класирана на финала в първото издание на конкурса за микро и малък бизнес, организиран от Финтрейд
 

През месец октомври тази година бяха раздадени наградите в първото издание на конкурса ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ, организиран от Финтрейд Файнанс АД. Плакет за участие на финала в конкурса беше връчен на Илиана Илиева и нейния проект „Наука, забавление и развитие за нашите деца“.
 

Магазинът с център за занимания по приложни изкуства и занаяти на управляваната от Илиана фирма „Кибела Арт“ ЕООД е единственият по рода си в град Видин. Тя кандидатства във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ с идеята да въведе нови услуги, насочени към децата: работилници от серията "Наука и изкуство" (например как да си направим сами вулкан и да изригне лава от него, създаване на макет на слънчевата система, който свети в тъмното, създаване на колонии от бактерии и др.) и "Изкуството в нашият живот" (запазнаване с нови видове бои – флуоресцентни, за текстил, мраморни, тебеширена и магнитна боя и др. и използване на предмети от заобикалящия ни свят в творчеството).
 

Идеята на Илиана Илиева има своята значима социална насоченост, именно поради което тя беше и сред финалистите в първото издание на конкурса за микро и малък бизнес. Според организаторите от Финтрейд Файнанс АД това е един от търсените ефекти на инициативата – да се комуникират добрите бизнес идеи, които имат полза за големи групи от обществото.
 

„За мен класирането на финала във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ е признание, въпреки че не успях да се включа в наградния фонд. Това обаче ми дава стимул да участвам и във второто издание на конкурса с още по-добре развита идея“, споделя Илиана.
 

„Финтрейд Файнанс“ АД провежда инициативата ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ в унисон с мисията си да бъде съюзник на малкия бизнес.
 

Повече за организаторите Финтрейд Файнанс и бизнес инициативата може да откриете на сайта на компанията fintrade.bg

 
 

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)