Grid decor image
Финтрейд представя журито на конкурса Финтрейд Бизнес Награди
Новини 2016-08-18

Финтрейд представя журито на конкурса Финтрейд Бизнес Награди

В журито на първото издание на конкурса „Финтрейд Бизнес Награди“, организиран от Финтрейд Файнанс АД, приеха да участват доказани професионалисти и експерти от различни области.

Шестчленният

състав ще има решаваща роля в определянето на финалистите на инициативата и най-доброто идейно предложение за развитие на микро и малкия бизнес на участниците.

Финтрейд представя членовете на журито на конкурса за микро и малък бизнес „Финтрейд Бизнес Награди“, които очакват идеите на малкия бизнес до 31 август 2016 г. на сайта www.fintrade.bg
 

Божидар Данев

Изпълнителен председател на Българската стопанска камара (БСК)
Божидар Данев е изпълнителен председател на БСК. Възпитаник е на Техническия университет в София, като има специализации в чужбина, където изнася и редица лекции. Той участва в разработването и приемането в България на нормативната уредба в сферата на икономиката, социалния диалог и трудово-правните отношения, реформите в пенсионното дело, колективното трудово договаряне и др.

Божидар Данев е сред инициаторите и учредителите на Смесения консултативен комитет „Европейски съюз – България“, а няколко години е бил и негов съпредседател от българска страна.

Член е на Европейския икономически и социален комитет (EESC) и ръководител от българска страна на работната група по Лисабонската стратегия към EESC, а от 2005 г. представлява БСК в най-голямата европейска бизнес конфедерация BUSINESSEUROPE. Член е на Борда на ESCO – европейски проект за компетенциите на работната сила.

Божидар Данев е носител на отличието на БАН за „Най-добра научна разработка”, както и на националната награда за „Научна разработка с най-голям икономически ефект”. Притежава степен „Старши научен сътрудник“ от БАН. Автор е на десетки научни публикации в наши и чуждестранни издания, както и на три монографични публикации.
 

Петър Ризов


Член на Съвета на директорите на Management Financial Group

Петър Ризов е член на Съвета на директорите на Management Financial Group (MFG) –  новоучредено дружество, което планира да обхване в структурата си Група от компании, които са водещи в областта на небанковите финансови услуги.

Член е на Управителния съвет на БСК от 2014 г. Петър Ризов има повече от двадесет години опит в управлението на компании в сферата на бързооборотните стоки и телекомуникациите.

Притежава магистърска степен по право от Софийския университет и ЕMBA от Американския университет в България.
 

Валентина Антонова

Главен редактор на bTV Web
Валентина Антонова е отговорен редактор на дигиталния отдел на bTV Media Group.
Има магистърска степен по „Медии, култура и журналистика” в Париж, където развива своите умения и утвърждава знанията си в сферата на дигиталните медии.
Професионалният й път включва утвърдени френски и български издания като „Le Figaro” и PREMIUM Lifestyle, в които отразява лайфстайл, социални и икономически теми.
В момента работи върху издаване на първата си книга.

Диана Николаева

Съдружник и лидер на отдел „Консултации по сделки“ в EY (Ernst & Young) Bulgaria

Диана Николаева е съдружник и лидер на отдел „Консултации по сделки“ в EY Bulgaria.

Участва активно в различни обществени инициативи, целящи издигане ролята на жените в съвременния бизнес свят. Диана Николаева е дипломиран член на Института на лицензираните финансови анализатори в САЩ и притежава сертификат за финансов експерт и бизнес оценител.

Притежава магистърска степен по международни икономически отношения от Университета за национално и световно стопанство, стипендиант е на програмата Pew Economic Freedom Fellows от Университета Джорджтаун, Вашингтон, САЩ.
 

Десислава Димитрова

Изпълнителен директор на Финтрейд Файнанс АД

Десислава Димитрова е изпълнителен директор на финансовата институция Финтрейд Файнанс АД, като заема този пост от самото създаване на младата бизнес организация през 2015 г.

Има дългогодишен управленски опит за водещи компании в страната, сред които и небанкови финансови институции. През своето кариерно развитие работи също в сферата на търговията и продажбите.

Притежава Магистърска степен по бизнес и икономика от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.
 

Николай Николов

Председател на Борда на директорите на Финтрейд Файнанс АД

Николай Николов е председател на Борда на директорите на Финтрейд Файнанс АД от началото на 2015 г., когато финансовата институция започва дейност в страната.

Той има дългогодишен опит в областта на продажбите за водещи български и международни компании от сектора на бързооборотните стоки.

Николай Николов е възпитаник на Технически университет София, като притежава и диплома от Университета за национално и световно стопанство в София.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Заяви фирмен кредит онлайн.

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow
Получи безплатна консултация.

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow
Имаш въпроси? Обади се сега!

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)