Grid decor image
Финтрейд с участие в Международен технически панаир - Пловдив
Новини 2016-09-29

Финтрейд с участие в Международен технически панаир - Пловдив

Финтрейд Файнанс АД е сред стотиците изложители на провеждащия се в гр. Пловдив "Международен технически панаир". 72-тото издание на форума събира на едно място компанни

от различни държави, които оперират в областите на машиностроенето, строителството, електрониката, електротехниката, енергетиката, екологията, управлението на водите, информационните технологии, химическата и минната промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, и др.

Участието на Финтрейд на есенния панаир, което вече предизвиква интерес сред бизнеса, е под формата на специален корпоративен щанд, разположен в палата №6. В рамките на събитието посетителите и участниците на изложението ще могат да се запознаят с продуктите и услугите на компанията, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес у нас. Във връзка с присъствието си на панаира, от Финтрейд са предвидили много изненади и рекламни подаръци за гостите на събитието, както и специални промоционални предложения за клиентите на компанията.

Екипът на Финтрейд Файнанс АД очаква всички представители на бизнеса, които искат да разберат повече за това как да развият потенциала на своята дейност и да бъдат по-успешени утре."

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)