Grid decor image
Фънки става рекламно лице на шест малки бизнеса
Новини 2017-02-09

Фънки става рекламно лице на шест малки бизнеса

Стартира конкурс на Финтрейд Файнанс АД, в който шестима победители ще спечелят рекламна кампания с лицето на известния български рок музикант и промоутър

Финансовата компания Финтрейд

Файнанс АД започва годината с поредната атрактивна инициатива в подкрепа на малкия бизнес в страната. От днес стартира онлайн конкурс, в който собствениците на микро фирми могат да кандидатстват за възможността Димитър Ковачев – Фънки да стане тяхното голямо рекламно лице.

Победителят няма да бъде един, а общо шестима, като всеки от тях ще получи от Финтрейд безвъзмездна рекламна кампания, чието лице ще бъде известният рок музикант и промоутър Фънки. В инициативата могат да участват български компании с брой служители до 9 души заети лица. Крайният срок за кандидатстване е до 20-ти февруари 2017 г., като заявките се подават на на сайта на компанията и конкурса fintrade.bg/Funky.

За да се определят победителите, заявките на участниците ще бъдат оценявани според три основни критерия: очакваният ефект за техния бизнес от рекламата с Фънки; визията им за развитие на дейността в краткосрочен план; решението им за инвестиране в рекламни дейности на сума от 1000 лв.

С отговорната задача да изберат победителите в конкурса са натоварени организаторите от Финтрейд Файнанс АД, екипът на Tribal Worldwide Sofia, с които се реализира кампанията, както и ръководителите на „Таратанци“ ООД, финалисти в първото издание на Финтрейд Бизнес Награди.

„Финтрейд е сравнително млада компания, но още от създаването ни в нашата политика сме заложили мисията да бъдем надежден съюзник на микро и малкия бизнес в България. Нашата цел е да даваме на предприемачите това, от което имат реална нужда, а рекламата е едно от проблемните пера за всеки малък бизнес“, споделя Николай Николов – изпълнителен директор на Финтрейд Файнанс АД.

Фънки ще бъде рекламното лице на всяка една от спечелилите фирми. Форматът и периодът на реклама ще се определят от потребностите на всеки един от печелившите бизнеси – интернет, външна или принт реклама. Експертното жури и собственика на съответната компания ще преценят кой е най-подходящият формат реклама според спецификата на бизнеса.

„Идеята е адски готина, похвална и много свежа. Припознах се в този проект, защото и Големите са били някога малки и са тръгнали отнякъде … Никога не е лесно. Вярвам, че кампанията на Финтрейд ще „удари“ едно рамо на малките предприемачи у нас, за да бъдат още по-готини в това, което правят най-добре“, коментира участието си Фънки.

Печелившите в конкурса ще бъдат обявени на 21-ви март 2017 г., като след това ще бъдат реализирани поетапно и шестте рекламни кампании. В края на месец октомври от Финтрейд ще направят анализ и представяне на резултатите от кампаниите, и какви са били ефектите за всеки един бизнес.

Това е поредната инициатива на Финтрейд Файнанс АД, която е в унисон с мисията на компанията да бъде съюзник на микро и малките фирми. През 2016 г. беше даден успешен старт на първото издание на конкурса Финтрейд Бизнес Награди, в която участваха десетки предприемачи от цялата страна.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)