Grid decor image
Голям оборот, висока печалба – новата промоция на Финтрейд
Новини 2018-02-06

Голям оборот, висока печалба – новата промоция на Финтрейд

Собственик си на малък или среден бизнес  - то тогава със сигурност знаеш, че големият оборот води до висока печалба, нали? Ако искаш да разгърнеш

потенциала на своя бизнес, но се нуждаеш от допълнителни оборотни средства или такива за разширяване и модернизиране, сега е момента да се възползваш от нашите финансови продукти – Финтрейд Оборот и Финтрейд Инвест.

Стани наш клиент в периода 6-ти февруари до 30-ти април и освен допълнителни оборотни средства, които ще ти помогнат да увеличиш своята печалба, ще получиш и специални подаръци от нас. Промоцията ти дава възможност да участваш в томболата за една от големите ни награди и да спечелиш един от 45 ваучера за пазаруване от МЕТРО на стойност 100 лв., а трима късметлии ще получат такива на стойност 500 лв. Общите условия на промоцията можеш да намериш тук -  https://promo.fintrade.bg.

Бизнес линията – Финтрейд Оборот ти предоставя оборотни средства от 500 до 5000 лв., с които можеш да закупиш стока, да обогатиш асортимента си, да разшириш обекта си,  да покриеш извънредни или сезонни нужди на бизнеса си. Нужно е еднократно кандидатстване, като след одобрение можеш многократно да се възползваш от услугата, а средствата получаваш на място и плащаш само за използваната сума.

Бизнес линията Финтрейд Инвест предоставя средства от 1000 до 5000 лв., които могат да бъдат използвани за разширяване и модернизиране на бизнеса, ремонтни дейности по обекта, ремонт или закупуване на инвентар.  Основните предимства на тази услуга са фиксираните равни вноски, намаляващата лихва и опцията за краткосрочно погасяване.

Ако искаш да станеш част от групата на нашите доволни клиенти и да участваш в промоцията ни в периода 6-ти февруари до 30-ти април, можеш да ни потърсиш на 0 700 200 33 без допълнително таксуване или да кандидатстваш за бизнес кредит бързо и лесно от нашата онлайн форма.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)