Grid decor image
Приходите в бюджета повишени с 12% към края на Август
Новини 2015-09-09

Приходите в бюджета повишени с 12% към края на Август

Приходите в бюджета към края на август 2015 година са над 21 млрд. лева, което е 70% от предвидените за тази година и има номинално

увеличение от 12 на сто спрямо същия период на миналата година.

Това отчете финансовият министър Владислав Горанов, като посочи обаче, че само приходите от акцизи за първите осем месеца на годината са с 320 млн. лева повече спрямо миналата година.

Според него фактор за увеличаването на приходите са мерки като укрепване и разширяване на правомощията на Агенция „Митници“, допълнителни действия по отношение на обратното начисляване на ДДС при зърнените и техническите култури, както и действията на Националната агенция за приходите по отношение на длъжници с над 100 хил. лева задължения.

Правителството е засилило фискалния контрол и е разширило списъка на стоките, които подлежат на фискален контрол, както и работи срещу избягването на плащанията на данъци, осигуровки и акцизи, отчете още Горанов и допълни, че по този начин приходите надхвърлят с милиарди тези през 2014 година.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)