Grid decor image
Удължава се срокът за участие в конкурса „Финтрейд Бизнес Награди“
Новини 2016-07-29

Удължава се срокът за участие в конкурса „Финтрейд Бизнес Награди“

Организаторите от Финтрейд Файнанс АД ще приемат идеите за развитие на микро и малкия бизнес до 31-ви август

След успешния старт на първото издание на националния

конкурс за микро и малък бизнес ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ, срокът за участие и подаване на заявки се удължава с още един месец, до 31 август. Първоначално заложеният период беше до края на настоящия месец, но поради непрекъснато нарастващия интерес към инициативата, организаторите от „Финтрейд Файнанс“ взеха решение да предоставят допълнително време на родните предприемачи да споделят своите интересни и работещи предложения за развитие на бизнеса си. Идеите ще могат да се подават до края на месец август на страницата на конкурса http://www.fintrade.bg/landing/competition/.

„Със старта на инициативата обявихме, че каним всички собственици на микро и малкък бизнес, които имат желание да бъдат по-атрактивни, големи и успешни. Радваме се на проявения интерес и активността от страна на българските предприемачи. Удължаваме крайния срок за изпращане на заявки с един месец, вярвайки в положителния ефект от тази стъпка, както и конкурса като цяло“, посочват изпълнителните директори на „Финтрейд Файнанс“ – Десислава Димитрова и Николай Николов. Те допълниха, че промяната в срока за набиране на идейни предложения няма да наруши основните етапи на конкурса, като официалната церемония по обявяване и награждаване на победителите е планирана за есента.  

Друга новост в организацията на инициативата е присъединяване на нов член към експертното жури, който ще участва в оценяването на заявките на участниците - Диана Николаева, управляващ съдружник „Консултации по сделки“ в  EY (Ernst & Young) Bulgaria. „Радвам се, че конкурсът на Финтрейд ще стимулира развитието на дребния бизнес в България, защото всяка работеща идея, в която се инвестира разумно, има капацитет да се превърне в нещо много по-значимо, както за предприемачите, така и за икономиката ни“, коментира госпожа Николаева. Тя и останалите членове на комисията - Божидар Данев ( изпълнителен председател на Българска стопанска камара), Петър Ризов (член на СД на Management Financial Group), Валентина Антонова (главен редактор на bTV Web), Николай Николов и Десислава Димитрова (изпълнителни директори на Финтрейд Файнанс АД),  ще разгледат десетките бизнес идеи от цялата страна, които са получени до този момент.

Най-инициативни продължават да бъдат предприемачите от областите София, Варна, Велико Търново, Пловдив, Стара Загора и други населени места. От подадените заявки става ясно, че участниците искат да се развиват в разнообразни области, сред които: отваряне на нови търговски обекти; създаване на центрове за специализирани услуги;  модернизиране и развитие на съществуващи търговски обекти;  създаване на онлайн платформи; закупуване на животни; търговия с плодове и подправки; предоставяне на ергономично офис обзавеждане; обучения на деца за оказване на първа помощ; създаване на аудио-визуална продукция; търговия с цветя;  производство на занаятчийски хляб и печива; издаване на специализирана литература; провеждане на спортни игри и много други.

Желаещите да участват трябва да предложат работеща, прагматична и авторска идея, която да има потенциал да бъде реализирана с бюджет от 5000 лв. Целта на организаторите е усилията, положени от участниците, да доведат до дългосрочен положителен ефект върху бизнеса им и по възможност да генерират социално отражение върху повече хора, обществото или природата. Победителят в надпреварата ще има възможността да подобри и разшири дейността си с паричната награда на конкурса от 5 000 лв. Класираните на второ и трето място ще получат безлихвени кредити от 5000 лв. за период от 6 месеца. Организаторите на конкурса са предвидили и допълнителен приз – сертификат, който ще бъде определен от екип медийно жури за един от петте финалиста с най-добрите идейни предложения.

За „Финтрейд Файнанс“ АД:
Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ и е част от международна група с над 10 години опит в микрокредитирането. Мисията на компанията е да осигурява лесен достъп до финансови и информационни услуги за своите клиенти, като предоставя достъпно качество на добра цена. Компанията започва дейността си през 2015 г. в Северозападна България и само за няколко месеца се развива повече от успешно, като достига малките търговски обекти в населени места в цялата страна. Бизнес моделът на Финтрейд позволява на клиентите предприемачи на компанията да кандидатстват за достъпно микрофинансиране, без усложнена процедура, за да получат и оперират със заемни оборотни и/или инвестиционни средства, като сами определят продължителността на ползване и разхода за тях.

За повече информация относно условията на конкурса:
Милена Петрова  - моб. 0882 974 885, имейл: milena.petrova@knowbox.bg

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)