Grid decor image
Навиците на най-успешните в малкия бизнес
Предприемачество и Нови бизнес идеи 2018-04-09

Навиците на най-успешните в малкия бизнес

Практиката показва, че успешните предприемачи обикновено си създават приблизително еднакви работни навици и следват сходни практики при управлението на своите бизнес начинания. Без значение какво

е естеството на твоятa дейност, за да имаш успех е хубаво да следваш сходно до тяхното поведение при управлението на твоя бизнес. В тази статия ще ти представим някои от основните практики на най-успешните в малкия бизнес.

Наблюдение и анализ на процесите.   Добрите предприемачи следят ежедневно процесите, съпътстващи развитието на техния бизнес. Те събират информация на всяко едно възможно ниво, анализират я и правят оценка, която да им помогне за усъвършенстване на работата.

Постоянно следене на финансите.   Успешните предприемачи следят постоянно своето финансово състояние. Всеки месец те отделят време за анализ на продажбите и паричните потоци, като по този начин са в състояние, в случай на проблем, да реагират навременно и да вземат нужните мерки.

Не спират да се развиват.   Успелите в бизнеса обикновено са хора, които не се страхуват да излязат от зоната си на комфорт. Добрите предприемачи  знаят, че за да постигнат успех  далеч не е достатъчно да извършват една и съща рутинна работа всеки ден, а напротив – трябва да са отворени към реализирането на нови идеи и да са в крак с времето и иновациите. Те са склонни да експериментират в разумни граници, като постоянно трупат нови и нови практически знания.

Управление на човешките ресурси.   Добрият предприемач знае, че хората са най-важния актив на всяка една компания. Успешните в бизнеса отделят специално внимание на подбора на персонала, а също и на начините за неговата мотивация.

Организация на времето.   Един от основните проблеми, пред които е изправен всеки собственик на бизнес, е недостигът на време. За да се справят с всички задължения, успешните предприемачи старателно организират деня си, като си съставят график със задачите, подредени по приоритет.

Създаване на контакти.   Успешните собственици на малък бизнес знаят, че правилните контакти са в основата на неговото развитие. Те постоянно се стремят да създават нови такива, от които биха могли да се възползват впоследствие – без значение дали става въпрос за потенциален клиент, бъдещ доставчик или подходящ кандидат за работа.

 

Освен ценни съвети за своя бизнес, винаги можеш да разчиташ на Финтрейд в случай, че имаш нужда от стоков кредит (оборотни средства), за да обогатиш асортимента си, да направиш подобрения на обекта си или всичко друго, благодарение на което ще генерираш още повече оборот и печалба. Ние помагаме на малкия бизнес да се развива с два специално разработени финансови продукта – Финтрейд Оборот и Финтрейд Инвест. Ако имаш някакви въпроси, винаги можеш да ни потърсиш на 0 700 200 33 без допълнително таксуване или да кандидатстваш за бизнес кредит бързо и лесно от нашата онлайн форма.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)