Grid decor image
Планирай 2019-та сега! Нова Година - Нова Дейност
Предприемачество и Нови бизнес идеи 2018-12-20

Планирай 2019-та сега! Нова Година - Нова Дейност

Нова година, нов късмет. Нее, това вече сме го слушали и преди. Разбрахме, че късметът е какъвто си го изработиш. 2019-та може много да прилича

на 2018-та, а може и да е много по-разнообразна. Мислил ли си за нова дейност? И ако да, то каква да бъде тя?

Има толкова хора по света, които имат повече от един бизнес. И парадоксално, понякога повече от един се ръководят по-лесно от един. Това е като с научаването на езиците. Научаваш някак си схемата и системата на нещата и потръгват. Един малък трик за новата година. Ако искаш да е красива – планирай я отсега.

Планирането спасява и спестява големи главоболия на бизнеса. И въпреки, че непрекъснато се изменят плановете и икономическата ситуация в страната ни, то все пак планирането дава посока на развитие и ни насочва.

Ако желаеш да започнеш нова дейност, можеш да я изпишеш на табло, на карта или пък на дъска. Отвори нов тефтер, нови файлове, нови папки и започни. Рисувай, визуализирай, систематизирай и анализирай.

Всички тези действия ще сверяват идеята с реалността. После напиши условията, които са ти нужни – финансови, лични и всички останали фактори, които е добре да подкрепят дейността. Нужен ли ти е сайт, страница или пък дистрибутор?

Напиши и екипа от хора, които смяташ да ти помогнат за новите идеи. Повечето бизнеси имат нужда от поне 2-4 години, за да се развият, тъй че не чакай дълго. Можеш да опиташ. Често нещата дават плод доста по-късно. С добра организация и идея можеш да скъсиш процеса.

Каква да е новата ти дейност?

Близка до сегашната или пък тотално различна? Колко ресурс си готов да отделиш, за да я захраниш?

Новата дейност е благодатна, ако усещаш, че ще изпитваш радост и удовлетворение. Ако досега не си се осмелил да правиш нещо, което ти е по-любимо и по-интересно – може би сега е моментът.

Вземи в ръце своята идея и се опитай да я видиш във всичките й проявления и сфери. Планът е цветен. За всяко нещо е така. Понякога да се въодушевиш за дадени елементи или акценти може да оформи цялата картинка.

Нали знаеш за идеята за копчето и палтото? Един човек си намерил копче и заради него си ушил палто. Забавно е, но доста бизнеси са се случили така. Заради един надпис или един акцент, един продукт или нещо, което е направило впечатление на предприемачите.

После всичко друго някак си си идва на мястото. Другото, което много помага, е да си представиш хора, които биха били благодарни, че точно тази услуга или продукт съществуват за тях. Може би е време за по-съзнателен бизнес модел или идея, които да добавят по-красиви и чисти неща в света.

Опитай, защото по-идеалистичните неща се открояват отново. Едни и същи продукти заливат всичко. Ето защо дойде времето на неща, които се отличават, които имат характерно излъчване или са направени със специално отношение.

Какъвто и да е твоя план и твоята нова дейност – опитай да посееш нещо, да опитваш, а защо не и няколко пъти. Понякога ни е нужен малко повече кураж и дръзновение да направим нещо по-добре отпреди.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)