Grid decor image
Предприемачите избират ефективните финансови решения на Финтрейд
Предприемачество и Нови бизнес идеи 2016-01-12

Предприемачите избират ефективните финансови решения на Финтрейд

Оборотните и инвестиционните средства от финансовата институция развиват дейността и потенциала на малкия и среден бизнес.

Предизвикателство пред всяка пазарна икономика е да създава подходящи условия

за стартиране и развитие на малък и среден бизнес. Един от основните субекти тук например, е семейният или фамилният бизнес, който има съществен икономически и социален принос за всяко общество. От една страна допринася за създаването на брутен вътрешен продукт, разкрива нови работни места, спомага за развитието на местно и регионално ниво. От друга страна насърчава предприемаческия дух и бизнес културата в страната, което превръща семейния бизнес в масов и ключов за всяка национална икономика.

Предприемачите обаче, не рядко се изправят пред трудности, свързани с финансирането и подпомагането на своята дейност. Затова напоследък представителите на малкия и среден бизнес се доверяват на работещите кредитни решения на „Финтрейд Файнанс“ AД с цел заемане на свежи оборотни или инвестиционни средства. Финансовата институция се доказва на пазара у нас с рационалните си и достъпни линии за кредитиране на бизнеса. Продуктите на компанията стават все по-популярни за всички онези, които искат да повишат оборота и да развият потенциала на своето бизнес начинание, което за предприемачите се е превърнало в начин на живот. Микрокредитирането от Финтрейд се предлага в две направления: бизнес линия Финтрейд Оборот за средства в размер от 500 лв. до 5 000 лв., и инвестиционен заем Финтрейд Инвест за средства от 1 000 лв. до 100 000 лв. Заемните средства от Финтрейд се ползват от предприемачите за повишаване на асортимента на предлаганите стоки, подобряване на промоционалните активности, разширяване на пространството, закупуване на техника и др.  

Ползите, които откриват микропредприемачите в тези сравнително нови, но рационални финансови услуги, не са никак малко. На първо място, това е улесненият достъп до кредитиране, както и свободата на търговеца на дребно да избира от гъвкавите предложения на компанията, периода и вноските на погасяване, съобразно своите потребности.  Само за няколко месеца, доверие на бизнес модела на Финтрейд, който отговаря изцяло на нуждите на малките компании, гласуват стотици предприемачи от цялата страна. Това е съвсем естествено, тъй като финансовата институция се стреми да се утвърди като лидер във финансирането и консултирането на малкия и среден бизнес у нас. Принос за това имат и основните принципи за отговорно кредитиране, от които се ръководи компанията.

Финтрейд разполага с национална мрежа от професионални търговски представители, които провеждат персонални срещи с предприемачите в управляваните от тях обекти. По този начин компанията залага на индивидуално отношение към клиентите, като ги консултира за своите продукти и им предоставя съвети за повишаване ефективността на техния семеен бизнес. Услугите на Финтрейд са иновативно и достъпно решение за онези търговци, които по една или друга причина нямат или имат затруднен достъп до традиционното финансиране и не искат да чакат, за да повишат оборота си и разгърнат потенциала си в точния момент.

Повече подробности за специалните предложения за това как да увеличиш възможностите на своята фирма, както и условията за финансиране, те очакват на сайта на „Финтрейд Файнанс“ АД -  www.fintrade.bg или на телефон 0700 200 33 (без допълнително таксуване, според тарифния план).

За компанията:

„Финтрейд Файнанс“ АД е небанкова финансова институция, вписана в регистъра на БНБ, която оперира в областта на микрокредитирането на търговци, осъществяващи стопанска дейност на територията на Република България (еднолични търговци, търговски дружества от всякакъв вид – малки и средни предприятия). Мисията на компанията е да осигурява лесен достъп до финансови и информационни услуги за своите клиенти, като предоставя високо качество на атрактивна цена. Компанията започва дейността си през 2015 г. в Северозападна България и само за няколко месеца се развива повече от успешно, като достига малките търговски обекти в населените места в цялата страна. Бизнес моделът на Финтрейд позволява на клиентите предприемачи на компанията да кандидатстват за достъпно микрофинансиране, без усложнена процедура, за да получат и оперират със заемни оборотни и/или инвестиционни средства. Потребителите имат свободата да избират от гъвкавите предложения на компанията, периода и вноските на погасяване, съобразно своите потребности.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)