Grid decor image
„Виртуална пробна“ съчетава традициите и модерните пазарни инструменти
Новини 2016-11-16

„Виртуална пробна“ съчетава традициите и модерните пазарни инструменти

Проектът е на пловдивската фирма „Мели М“ и ще бъде финансиран с 5 000 лв. от първото издание на конкурса ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ 2016

През месец

октомври тази година бяха раздадени наградите в първото издание на конкурса ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ, организиран от Финтрейд Файнанс АД. Големият победител в тазгодишната надпревара стана пловдивската фирма „Мели М“, чиято основна дейност е производството на фолклорни костюми, музикални инструменти и аксесоари. Тя спечели сумата от 5000 лв. за реализация на проекта си „Виртуална пробна“.

Компанията е създадена през 2005 г. от двете сестри Марияна и Софка Викиеви. Първоначално работят на ишлеме, а след това се преориентират към дизайн и изработка на учебни униформи и облекла за мажоретни състави. Все по-често обаче получават запитвания и за народни носии и си дават сметка, че на пазара има интерес към такъв тип облекла и започват да се занимават и с това. От тогава до сега микропредприятието се развива с бързи темпове.

Основният канал за реализация на облеклата е електронният магазин nosii.com. Предприемчивите дами бързо осъзнават, че съвременните пазарни тенденции са изцяло ориентирани към клиента и към неговите изисквания. Този процес се свързва с така наречената “пресонализация на облеклото”, при която производителите се стремят не да създават дрехи за масовия потребител, като шият един и същи модел в огромни серии, а да задоволят изискванията на отделния клиент. Така се ражда идеята за обогатяване на сайта на компанията с модул, в който потребителите могат сами да участват в дизайна на поръчваните от тях облекла.

„Виртуална пробна“ е проект, благодарение на който потребителите ще могат да създават свой модел национален костюм или отделен елемент от костюма (риза, престилка, сукман, пола, потур и т.н.). Приложението ще разполага с богата галерия от изображения и дизайни, като ще позволява клиентът да поставя на избран от него артикул съответно изображение от базата данни. Модулът ще разглежда всеки артикул триизмерно. Освен това, софтуерът автоматично ще изчислява крайната цена на продукта, което е важен ориентир за клиента и той в реално време ще може да прецени дали избраният от него дизайн отговаря на финансовите му възможности.

Благодарение на това гъвкаво приложение, клиентите ще могат да изготвят по свой дизайн и други продукти с етно характер като тениски, чаши, шапки, промо-продукти, сувенири. Собствениците очакват това да допринесе за увеличение на потребителския интерес и навлизане в нов пазарен сегмент: сувенири и аксесоари.

От „Мели М“ определят участието си в бизнес конкурса на „Финтрейд Файнанс“ АД като приятно предизвикателство, което са преодолели, благодарение на силния си предприемачески дух. Идейният проект на финалиста и победителя във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ беше отличен и с почетен приз на медийното жури.

„Финтрейд Файнанс“ АД провежда инициативата ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ в унисон с мисията си да бъде съюзник на малкия бизнес.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)