Grid decor image
Защо е важно бизнесът ми да има уеб сайт?
Маркетинг и Продажби 2018-05-04

Защо е важно бизнесът ми да има уеб сайт?

В днешно време, когато ресурсите на Интернет се използват за почти всичко, притежаването на фирмен уеб сайт е един от важните фактори за развитието на

всеки един бизнес. Фирмената уеб страница е в състояние да помогне, предлаганите от теб стоки или услуги да достигнат до много широк кръг от потребители, да служи за връзка с потенциални клиенти и даже да се използва за онлайн търговия. В тази статия ще ти разкрием някои от основните причини, поради които е нужно, в случай че развиваш бизнес, да имаш фирмен уеб сайт.

Реклама. Добрият предприемач знае, че рекламата е изключително важна за развитието на всяко едно бизнес начинание. Уеб страницата е един от най-добрите начини да рекламираш твоя бизнес – при това без да изисква отделянето на много средства. Фирменият уеб сайт промотира твоя бизнес постоянно. Информацията в него може да бъде винаги актуализирана, като във всеки един момент можеш да добавяш нови продукти и услуги, а също и  различни промоции.

Комуникация. Уеб страницата е един от най-удачните канали за комуникация с твоите клиенти, доставчици и партньори. Чрез нея те могат да получават необходимата им информация за твоя бизнес в достъпна форма и в удобно за тях време.

Пестене на средства. Фирменият уеб сайт ще помогне за развитието на твоя бизнес, като неговото създаване не изисква отделянето на много средства. Инвестицията, която трябва да направиш е за закупуването на хостинг и домейн, и за разработването на страницата.

Онлайн търговия. Интернет търговията е един изключително успешен начин за всеки предприемач да разшири своя бизнес. Ако създадеш онлайн магазин към своя уеб сайт ще можеш да бъдеш постоянно на разположение на своите клиенти.Те ще могат да правят своите поръчки, без значение дали е делничен или празничен ден и без да се съобразяват с работно време, което би довело до значително увеличение на продажбите ти.

Лесна достъпност. Предимството на фирмения уеб сайт е, че чрез него информацията за предлаганите от теб стоки или услуги може да достига до всеки потенциален клиент, без значение в коя точка на света се намира той. В твоята интернет страница потребителите ще могат да намират лесно информация за твоя бизнес, имайки  възможността да се върнат, когато пожелаят и да разгледат страницата ти отново.

Освен ценни съвети за своя бизнес, винаги можеш да разчиташ на Финтрейд в случай, че имаш нужда от стоков кредит (оборотни средства), за да обогатиш асортимента си, да направиш подобрения на обекта си или всичко друго, благодарение на което ще генерираш още повече оборот и печалба. Ние помагаме на малкия бизнес да се развива с два специално разработени финансови продукта – Финтрейд Оборот и Финтрейд Инвест. Ако имаш някакви въпроси, винаги можеш да ни потърсиш на 0 700 200 33 без допълнително таксуване или да кандидатстваш за бизнес кредит бързо и лесно от нашата онлайн форма.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)