Grid decor image
Финалистите във Финтрейд Бизнес Награди ще бъдат обявени в началото на октомври
Новини 2016-10-03

Финалистите във Финтрейд Бизнес Награди ще бъдат обявени в началото на октомври

Финалистите и победителите във Финтрейд Бизнес Награди ще бъдат обявени на специална церемония, която организаторите от Финтрейд Файнанс АД ще проведат в началото на м.

октомври 2016 г. в гр. София.

Общо 37 проекта бяха разгледани и оценени от експертното жури на конкурса, като проектите с най-високи резултати следва да бъдат разгледани от медийно жури, което ще излъчи победител и за специалната награда на медиите.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)