Fintrade с обновени кредитни продукти и услуги за твоя бизнес

2022-09-01 Fintrade с обновени кредитни продукти и услуги за твоя бизнес

За своите 7 години на българския пазар Fintrade успя да се утвърди като предпочитана небанкова финансова институция, специализирана в бизнес кредитирането на микро и малкия бизнес. Успяхме да помогнем на над 8000 малки предприемачи да стартират собствен бизнес и да го развият по достъпен начин, увеличавайки продажбите си.

Ние във Fintrade, работейки ежедневно със своите бизнес клиенти и отчитайки увеличените им производствени разходи в инфлационна среда, обновихме кредитните си  продукти и допълнителни услуги, за да те улесним максимално в развитието на бизнеса ти.

Добре познатите ти бизнес кредитни продукти като Fintrade Оборот, Fintrade Plus и Fintrade Capital вече са с разширен обхват на сумите за кандидатстване и нови, по-гъвкави условия, от които да се възползваш. При нас вече можеш да се възползваш и от услугите дигитално кандидатстване и отворено банкиране.

Бързи оборотни средства при спешна нужда с Fintrade Оборот

Fintrade Оборот е бизнес кредитна линия специално разработена и пригодена за текущите нужди на всеки бизнес, когато има нужда сега и веднага от оборотни средства за закупуване нова стока или посрещане на неотложни нужди.

Можеш да вземеш суми от 500 лв. до 7000 лв. и да ги да използваш за различни  бизнес цели:

  • За да заредиш магазина си или да разшириш асортимента си с нови стоки, с оглед на това да привлечеш по-голяма клиентска база;
  • За да разшириш търговския си обект или офис, или пък да го ремонтираш при нужда, за да отговориш на нарастващото потребителско търсене към предлаганите от теб стоки и/или услуги;
  • За да покриеш стари задължения, които пречат на бизнеса ти да се развива в правилната посока.

Fintrade Оборот ти предлага редица предимства, в сравнение с който и да е друг кредитен продукт на пазара: Кандидатстването за заем е еднократно и се възползваш от сумата до одобрения размер. Средствата ти са налични по всяко време и можеш да ги използваш винаги, когато имаш спешна нужда от тях. Лихвеният процент, дължим по кредита, се начислява само върху сумата, която си използвал, а не върху цялата сума на одобрения кредит.

За Fintrade Оборот можеш да кандидатстваш чрез попълване на онлайн заявка, на националния ни телефон 0700 200 33 (без допълнително таксуване) или чрез наш търговски представител и/или.

Финансирай онлайн бизнеса си с Fintrade Plus

Fintrade Plus е бизнес кредит насочен към онлайн търговците, съобразен с техните нужди да разширяват продуктовото си портфолио, да покрият неотложни текущи разходи или за маркетингови  цели. .

С Fintrade Plus, можеш да вземеш суми от 7 000 лв. до 15 000 лв. с възможност за разсрочено плащане при 0% лихва. Това, което дължиш за използвания от теб кредит, е 12% от усвоената сума при одобрение за искания кредит, която изплащаш под формата на административна такса.

Fintrade Plus се отпуска за срок от 12 седмици, а погасителните вноски са на всеки 7 дни. 
Можеш да кандидатстваш изцяло онлайн, благодарение на новата услуга, която интегрирахме за улеснение на нашите клиенти – Fintrade Digital.

Възползвай се от атрактивни условия за инвестиционен заем Fintrade Capital

Направи изгодна инвестиция за развитието на бизнеса си с Fintrade Capital за суми от 15 000 лв. до 50 000 лв. Бизнес кредитът се отпуска без лихва, а дължимото от теб възлиза на стойност 10% от усвоената сума, в случай на одобрение.

Плащаш дължимите суми на равни седмични вноски, а договорът за кредит се сключва за срок от 16 седмици. Сумите се изплащат по банков път, а колкото до кандидатстването - можеш да заявиш кредит с онлайн заявка, на националния ни телефон и/или посредством наш търговски представител.

Fintrade Capital е достъпен за широк кръг от търговци, които имат нужда от допълнително финансиране:

  • за да разширят и/или модернизират бизнеса си;
  • за набавяне на средства за ремонтиране на търговския/те си обект/и или пък разширението му/им;
  • за подмяна и/или ремонтиране на наличен инвентар, както и покупка на стоки с оглед обогатяване на вече наличния стоков асортимент.

За Fintrade Capital, също можеш да кандидатстваш изцяло онлайн, благодарение на новата ни услуга – Fintrade Digital.