Fintrade с обновени кредитни продукти и услуги за твоя бизнес

2022-09-01 Fintrade с обновени кредитни продукти и услуги за твоя бизнес

За своите 7 години на българския пазар Fintrade успя да се утвърди като предпочитана небанкова финансова институция, специализирана в бизнес кредитирането на микро и малкия бизнес. Успяхме да помогнем на над 8000 малки предприемачи да стартират собствен бизнес и да го развият по достъпен начин, увеличавайки продажбите си.

Ние във Fintrade, работейки ежедневно със своите бизнес клиенти и отчитайки увеличените им производствени разходи в инфлационна среда, обновихме кредитните си  продукти и допълнителни услуги, за да те улесним максимално в развитието на бизнеса ти.

Добре познатите ти бизнес кредитни продукти като Fintrade Оборот, Fintrade Plus и Fintrade Capital вече са с разширен обхват на сумите за кандидатстване и нови, по-гъвкави условия, от които да се възползваш. При нас вече можеш да се възползваш и от услугите дигитално кандидатстване и отворено банкиране.

Бързи оборотни средства при спешна нужда с Fintrade Оборот

Fintrade оборот е бизнес кредитна линия специално разработена и пригодена за текущите нужди на всеки бизнес, когато има нужда сега и веднага от оборотни средства за закупуване нова стока или посрещане на неотложни нужди.

Можеш да вземеш суми от 500 лв. до 7000 лв и да ги да използваш за различни  бизнес цели:

  • За да заредиш магазина си или да разшириш асортимента си с нови стоки, с оглед на това да привлечеш по-голяма клиентска база;
  • За да разшириш търговския си обект или офис, или пък да го ремонтираш при нужда, за да отговориш на нарастващото потребителско търсене към предлаганите от теб стоки и/или услуги;
  • За да покриеш стари задължения, които пречат на бизнеса ти да се развива в правилната посока.

Fintrade Оборот ти предлага редица предимства, в сравнение с който и да е друг кредитен продукт на пазара: Кандидатстването за заем е еднократно и се възползваш от сумата до одобрения размер. Средствата ти са налични по всяко време и можеш да ги използваш винаги, когато имаш спешна нужда от тях. Лихвеният процент, дължим по кредита, се начислява само върху сумата, която си използвал, а не върху цялата сума на одобрения кредит.

За Fintrade Оборот можеш да кандидатстваш на националния ни телефон 0700 200 33 (без допълнително таксуване), свързвайки се с наш търговски представител и/или чрез попълване на онлайн заявка тук.

Финансирай онлайн бизнеса си с Fintrade Plus

Fintrade Plus е бизнес кредит насочен към онлайн търговците, съобразен с техните нужди да разширяват продуктовото си портфолио, да покрият неотложни текущи разходи или за маркетингови  цели. .

С Fintrade Plus, можеш да вземеш суми от 7 000 лв. до 15 000 лв. с възможност за разсрочено плащане при 0% лихва. Това, което дължиш за използвания от теб кредит, е 12% от усвоената сума при одобрение за искания кредит, която изплащаш под формата на административна такса.

Fintrade Plus се отпуска за срок от 12 седмици, а погасителните вноски са на всеки 7 дни. 
Можеш да кандидатстваш изцяло онлайн, благодарение на новата услуга, която интегрирахме за улеснение на нашите клиенти – Fintrade Digital.

 

Възползвай се от атрактивни условия за инвестиционен заем Fintrade Capital

Направи изгодна инвестиция за развитието на бизнеса си с Fintrade Capital - кредитният продукт, който ти дава суми от 15 000 лв. до 50 000 лв. Заемът се отпуска без лихва, а дължимото от теб възлиза на стойност 10% от усвоената сума, в случай на одобрение.

Плащаш дължимите суми на равни седмични вноски, а договорът за кредит се сключва за срок от 16 седмици. Сумите се изплащат по банков път, а колкото до кандидатстването - можеш да заявиш кредит с онлайн заявка, на националния ни телефон и/или посредством наш търговски представител.

Fintrade Capital е достъпен за широк кръг от търговци, които имат нужда от допълнително финансиране:

  • за да разширят и/или модернизират бизнеса си;
  • за набавяне на средства за ремонтиране на търговския/те си обект/и или пък разширението му/им;
  • за подмяна и/или ремонтиране на наличен инвентар, както и покупка на стоки с оглед обогатяване на вече наличния стоков асортимент. 

За Fintrade Capital, също можеш да кандидатстваш изцяло онлайн, благодарение на новата ни услуга – Fintrade Digital.