„Финтрейд Бизнес Награди“ 2016

2016-05-27 „Финтрейд Бизнес Награди“ 2016

Финтрейд ще проведе пресконференция за обявяване началото на конкурс за микро и малък бизнес „Финтрейд Бизнес Награди“ за 2016.

На 31 май, вторник, от 10.30 ч., в Пресклуб – НДК, Финтрейд Файнанс АД ще проведе събитие за представителите на медиите, на което ще обяви началото на ежегодния си национален конкурс ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ за 2016.

Инициативата е предизвикателство за всички предприемачи от микро и малкия бизнес в България, които имат иновативни идеи как да развият съществуващия си бизнес с инвестиция от 5 000 лв. С конкурса Финтрейд цели да стимулира индивидуалния бизнес потенциал във всички региони на България в областите на търговията, услугите и земеделието.

По време на събитието ще бъдат показани резултатите от изследване сред микро и малки фирми в секторите търговия, услуги и селско стопанство. Изследването е проведено от Агенция за маркетингови изследвания TNS BBSS по поръчка на „Финтрейд Файнанс” АД.

Партньори на инициативата са Българска стопанска камара (БСК), Management Financial Group (MFG) и Btv Web.

В пресконференцията участие ще вземат участие г-н Николай Николов – Изпълнителен директор на „Финтрейд Файнанс“ АД; Божидар Данев – Изпълнителен председател на Българска стопанска камара; Петър Ризов – Член на Съвета на директорите на Management Financial Group; Катя Петрова - Изследовател в TNS BBSS.