Финтрейд представя финалиста във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ 2016 – Христина Бочева

2016-12-19 Финтрейд представя финалиста във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ 2016 – Христина Бочева

Христина е собственик на компания „Зироу проджект студио“ ООД, която беше сред финалистите в първото издание на бизнес конкурса с проекта си „Създаване на качествено аудио и видео съдържание за деца от 2 до 4 години“

През месец октомври тази година бяха раздадени наградите в първото издание на конкурса ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ, организиран от Финтрейд Файнанс АД. Плакет като финалист в конкурса беше връчен на Христина Бочева и нейната фирма „Зироу проджект студио“ ООД за идеята да създадат качествено аудио и видео съдържание за деца от 2 до 4 години.

Според Христина днес децата растат в изключително наситена аудио-визуална среда. Почти всяко семейство има в дома си едно или няколко електронни устройства – телевизор, таблет, смартфон, компютър. Екраните са в колите, магазините, обществените учреждения, детските градини, а по данни на НСИ 60 % от българите имат достъп до интернет.

„И тук идва големият въпрос, на който дълго няма да се намери задоволителен отговор. Какво съдържание всъщност потребяват децата ни?“, пита Христина. „Нашата идея е да се създаде качествено аудио и видео съдържание за деца в най-ранна детска възраст и макар да не успяхме да спечелим голямата награда от 5 000 лв., класирането сред шестимата финалисти показва, че идеята ни има бъдеще“, допълва Христина Бочева.

Малко не достигна на Христина и екипът й да се класират за наградния фонд на конкурса, но въпреки това експертното жури оцени високо идеята им, което ги класира сред първите шестима участници.

„Финтрейд Файнанс“ АД провежда инициативата ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ в унисон с мисията си да бъде съюзник на малкия бизнес.

Повече за организаторите Финтрейд Файнанс и бизнес инициативата може да откриете на сайта на компанията fintrade.bg