Финтрейд представя финалиста във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ 2016 – Илиана Илиева

2016-12-27 Финтрейд представя финалиста във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ 2016 – Илиана Илиева

Илиана притежава единствения по рода си център за занимания по приложни изкуства в гр. Видин и с идеята си „Наука, забавление и развитие за нашите деца“ беше класирана на финала в първото издание на конкурса за микро и малък бизнес, организиран от Финтрейд
 

През месец октомври тази година бяха раздадени наградите в първото издание на конкурса ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ, организиран от Финтрейд Файнанс АД. Плакет за участие на финала в конкурса беше връчен на Илиана Илиева и нейния проект „Наука, забавление и развитие за нашите деца“.
 

Магазинът с център за занимания по приложни изкуства и занаяти на управляваната от Илиана фирма „Кибела Арт“ ЕООД е единственият по рода си в град Видин. Тя кандидатства във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ с идеята да въведе нови услуги, насочени към децата: работилници от серията "Наука и изкуство" (например как да си направим сами вулкан и да изригне лава от него, създаване на макет на слънчевата система, който свети в тъмното, създаване на колонии от бактерии и др.) и "Изкуството в нашият живот" (запазнаване с нови видове бои – флуоресцентни, за текстил, мраморни, тебеширена и магнитна боя и др. и използване на предмети от заобикалящия ни свят в творчеството).
 

Идеята на Илиана Илиева има своята значима социална насоченост, именно поради което тя беше и сред финалистите в първото издание на конкурса за микро и малък бизнес. Според организаторите от Финтрейд Файнанс АД това е един от търсените ефекти на инициативата – да се комуникират добрите бизнес идеи, които имат полза за големи групи от обществото.
 

„За мен класирането на финала във ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ е признание, въпреки че не успях да се включа в наградния фонд. Това обаче ми дава стимул да участвам и във второто издание на конкурса с още по-добре развита идея“, споделя Илиана.
 

„Финтрейд Файнанс“ АД провежда инициативата ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ в унисон с мисията си да бъде съюзник на малкия бизнес.
 

Повече за организаторите Финтрейд Файнанс и бизнес инициативата може да откриете на сайта на компанията fintrade.bg