Grid decor image
Финтрейд представя носителя на допълнителната награда във Финтрейд Бизнес Награди 2016
Новини 2016-12-17

Финтрейд представя носителя на допълнителната награда във Финтрейд Бизнес Награди 2016

Елина Черкезова e собственик на частна детска градина ,,Усмивка‘‘, която спечели допълнителния приз на експертното жури в първото издание на конкурса за микро и малък

бизнес, организиран от Финтрейд


През месец октомври тази година бяха раздадени наградите в първото издание на конкурса ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ, организиран от Финтрейд Файнанс АД. Допълнителният приз на експертното жури беше връчен на частна детска градина Усмивка за идеята на нейния собственик да направи площадка за игра, насочена към връзката между децата и природата. Със своя проект Елина Черкезова-Велева спечели ваучер за безплатна електрическа енергия до 500 лв. за период от шест месеца. Наградата се предоставя от Ар Си Пауър Енерджи.


Детската градина стартира дейността си през септември 2010. Според Елина, в днешния забързан свят, не всеки родител има възможност да осигури на детето си излизания сред природата, като децата често прекарват времето си, затворени в апартаменти. Целта на проекта е да бъде създадено място, където те могат всекидневно, играейки, да преоткриват природата. Изграждането на подобно място ще допринесе за развиване на усещането за природа, както и на умения като цветоусещане, кооперативност, споделяне, взимане на самостоятелни решения.


‘‘Радваме се, че нашата идея беше оценена и отличена, защото основното при нея е социалният ефект. Освен ползите за децата, от бизнес гледна точка тази площадка ще увеличи капацитета ни за прием, тъй като ще имаме възможност повече деца да се извеждат навън едновременно. Както знаете, разходите за ток в едно детско заведение през зимата не са никак малки, затова за нас допълнителната награда идва навреме‘‘, споделя Елина Черкезова-Велева.


Един от факторите, допринесли експертното жури на конкурса да присъди допълнителната награда на идейното предложение на Елина, е очакваният социален ефект и инвестицията в най-ценното за всяко едно общество – децата.


„Финтрейд Файнанс“ АД провежда инициативата ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ в унисон с мисията си да бъде съюзник на малкия бизнес.


Повече за организаторите Финтрейд Файнанс и бизнес инициативата може да откриете на сайта на компанията fintrade.bg

 
 

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)