Финтрейд с участие в Международен технически панаир - Пловдив

2016-09-29 Финтрейд с участие в Международен технически панаир - Пловдив

Финтрейд Файнанс АД е сред стотиците изложители на провеждащия се в гр. Пловдив "Международен технически панаир". 72-тото издание на форума събира на едно място компанни от различни държави, които оперират в областите на машиностроенето, строителството, електрониката, електротехниката, енергетиката, екологията, управлението на водите, информационните технологии, химическата и минната промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, и др.

Участието на Финтрейд на есенния панаир, което вече предизвиква интерес сред бизнеса, е под формата на специален корпоративен щанд, разположен в палата №6. В рамките на събитието посетителите и участниците на изложението ще могат да се запознаят с продуктите и услугите на компанията, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес у нас. Във връзка с присъствието си на панаира, от Финтрейд са предвидили много изненади и рекламни подаръци за гостите на събитието, както и специални промоционални предложения за клиентите на компанията.

Екипът на Финтрейд Файнанс АД очаква всички представители на бизнеса, които искат да разберат повече за това как да развият потенциала на своята дейност и да бъдат по-успешени утре."