Grid decor image
Финтрейд сред участващите компании на БАТА АГРО 2016 Есен в Стара Загора
Новини 2016-09-02

Финтрейд сред участващите компании на БАТА АГРО 2016 Есен в Стара Загора

Финансовата институция, специализизирана във финансирането на микро и малкия бизнес, Финтрейд Файнанс АД взима участие на изложението БАТА АГРО 2016 Есен, което се провежда от

30 август до 3 септември на летището в гр. Стара Загора. Компанията ще бъде сред над 170-те дружества, които ще се присъстват на тазгодишното агро събитие у нас.

Финтрейд участва на изложението със специален корпоративен щанд. На него посетителите и участниците на форума ще могат да се запознаят с продуктите и услугите на компанията, предоставящи кредитни решения за бизнеса. По време на изложението от Финтрейд са предвидили много изненади и рекламни подаръци за гостите на събитието, както и специални промоционални предложения за клиентите на компанията.

Заповядайте  на щанда на Финтрейд Файнанс АД и разберете повече за това как да развиете своя микро и малък бизнес, и да бъдете по-успешни и големи утре.

За изложението:

Изложението БАТА АГРО 2016 Есен се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника /БАТА АГРО/, в която членуват фирми, осъщестявващи над 80% от вноса на агротехника у нас. Акцент на изложението са последните новости при земеделските машини, с акцент есенна кампания. По традиция участие в изложението взимат компании, предлагащи богата гама от продукти за сектора – семена, растителна защита, торове, застраховки, оборудване за животновъдни ферми и др. Изложението предлага и закрита изложбена площ, в която са разположени щандове на фирми, както и зала за пресконференции и семинари. БАТА АГРО се е утвърдило не само у нас, но е спечелило и международен авторитет. Основната му мисия е запознаване на бранша с последните новости в земеделието и агробизнеса и стимулиране обновяването на агропарка на страната ни."

 
 

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)