Grid decor image
Икономически форум събира правителството и бизнеса
Новини 2016-02-10

Икономически форум събира правителството и бизнеса

Финтрейд Файнанс с презентация на тема "Алтернативни форми за финансиране на МСП".

„Предизвикателствата пред българската икономика” е темата на форума, по която бизнес и правителство ще

дискутират на 17 февруари 2016 г. (сряда) в София хотел Балкан (бившият хотел Шератон).

Форумът и годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА'15” са организирани от списание и клуб Business Lady и са под патронажа на Томислав Дончев, заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика, както и с официалното партньорство на Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Висше училище по застраховане и финанси.

Форумът ще бъде целодневен и има за цел да изясни и даде насоки за предизвикателствата пред бизнеса у нас в две основни направления:

I. Инструменти и начини за финансиране. Успешно развитие на бизнеса
II. Иновации и добри практики (в различни бизнес сектори)

Икономическият форум ще открие г-н Божидар Лукарски, Министър на икономиката. Участие като гост-лектори ще вземат още: г-н Томислав Дончев, Вицепремиер на Р България; г-жа Даниела Везиева, Заместник-министър на икономиката; г-жа Зорница Русинова, Заместник-министър на труда и социалната политика; г-н Ираван Хира, Председател на Български форум на бизнес лидерите и генерален мениджър на HP Enterprise България; г-н Цветан Симеонов, Председател на БТПП; г-жа Мариета Захариева, Изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на МСП; г-жа Ивелина Пенева, Главен директор на Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“; гл. ас. д-р Радостин Вазов, Изпълнителен директор на ВУЗФ и други.

Целта на наградите „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

Наградите се връчват за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал, устойчиво развитие, иновативен мениджмънт, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, конкурентоспособност и иновации, успешен бизнес модел, корпоративна социална отговорност, добро пазарно позициониране и др. А подбраните категории тази година са ИНДУСТРИЯ, ПРОМИШЛЕНОСТ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ФИНАНСОВ СЕКТОР, МЕДИИ, ФАРМАЦИЯ, РИТЕЙЛ СЕКТОР, ГЛОБАЛЕН БИЗНЕС, ИТ СЕКТОР.

Медийни партньори на форума и церемонията са: радио Витоша, радио Фокус, ИА Фокус, ИА Cross.bg, b2bmedia.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG и Хайлайф.

Ще присъстват над 150 официални лица, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма. За доброто настроение на гостите, организаторите са предвидили разнообразни вокални и танцови изпълнения.

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)