Помощта, с която бизнесът ти може да генерира по-висока печалба

2017-07-05 Помощта, с която бизнесът ти може да генерира по-висока печалба

По данни от 2016 г. на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, повече от 99% от всички регистрирани бизнеси у нас са малки. За тях работят над 600 000 българи. Данните показват още, че основният двигател на икономиката са именно малките и средните предприемачи.

Всеки от нас ежедневно общува с малкия бизнес, независимо дали го осъзнаваме или не – купуваме кафе от будката до офиса, вземаме закуска от баничарницата, избираме цветя за любим човек от малката цветарница на ъгъла и хапваме набързо по обед от любимата ни кръчма. Общото между всички тези и още много бизнеси е една – те са малки, в повечето случаи семейни и осигуряват прехраната на поне няколко човека.

Най-популярният малък бизнес в България са магазините - дали за цигари, алкохол, хранителни стоки, цветя, магазин за плодове и зеленчуци, малко заведение или магазин за дрехи – няма особено значение. Важни са усилията, труда и стойността, които тези места имат за своите собственици и добавената стойност, която носят на своите клиенти.

Мисията на Финтрейд е проста – да помага на малкия бизнес да расте. Управляването на бизнес изисква опит и постоянно справяне с много и различни ситуации. Ето защо вече 2 години предлагаме на пазара „Финтрейд Оборот“ – услуга, която позволява на всеки собственик на малък бизнес да разполага с до 5000 лв. „оборотни средства“ с които да увеличава оборота и печалбата си. Може да се ползва цялата или само малка част от сумата, за кратък или за дълъг период, така, както е удобно и необходимо на всеки от клиентите ни.

Условията на „Финтрейд Оборот“ са щадящи за малкия бизнес, тъй като единственото, което потребителите плащат, за да ползват оборотните средства е такса, която зависи от това, колко от сумата е използвано за дадения период. Така всеки има възможност да разполага с толкова средства, от колкото има нужда тогава, когато му потрябват.

Използвайте „Финтрейд Оборот“ за закупуване на стока или ремонт на обекта ви – всичко, което пряко ще се отрази върху оборота, а оттам и върху печалбата, а не за да покриете спешни разходи. Така ще си гарантирате максимални ползи и успешно развитие на вашия бизнес! Пример: Имате магазин за хранителни стоки, чийто асортимент поддържате редовно. За да го обогатите повече от настоящия и така да привлечете повече клиенти, имате нужда от допълнителни парични средства, с които да поръчате желаната стока. С „Финтрейд Оборот“ можете да я получите бързо и лесно. Благодарение на зареждането с нова стока, генерирате повече продажби, по-висок оборот и повече печалба, с част от която правите вноската си по използваната сума от „Финтрейд Оборот“.

Не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0700 200 33 на цената на един градски разговор, за да ви консултираме напълно безплатно, кои от нашите продукти са подходящи за вашия бизнес!