Grid decor image
Приключи набирането на идейни предложения в първото издание на Финтрейд Бизнес Награди
Новини 2016-09-01

Приключи набирането на идейни предложения в първото издание на Финтрейд Бизнес Награди

Приключи набирането на идейни предложения от микро и малкия бизнес в първото издание на Финтрейд Бизнес Награди

Финтрейд Файнанс АД приключи набирането на идейни предложения от

микро и малкия бизнес у нас в първото издание на годишния си конкурс Финтрейд Бизнес Награди. Участниците в инициативата имаха възможност да изпратят своите проекти за развитие на бизнес дейността си до 31 август 2016 г.

Очаквайте подробности за развитието и следващия етап на кокурса, свързан с оценяването на десетките идейни предложения, които организаторите получиха в рамките на кампанията за 2016 г.!

 
 

Повиши оборота на своя бизнес

Вземи финансиране до 50 000 лв.

Кандидатствай arrow icon

Често Задавани Въпроси

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, специализирана в кредитирането на микро и малкия бизнес. Наш основен приоритет е да осигурим достъп до финансови средства на широк кръг от представители на малкия бизнес в България.

Предлагаме разнообразни финансови решения в областта на кредитирането за бизнеса, основно категоризирани в три кредитни продукта – „Fintrade Оборот“, „Fintrade Plus“ и „Fintrade Инвест“.

За да кандидатстваш за кредит от Финтрейд Файнанс, е необходимо да представител на дружество или ЕТ, което развива дейност, независимо от сектора, в който оперира. Кандидатстването става само от името на юридическо лице или ЕТ.

Получаваш финансови средства спрямо индивидуалните си бизнес нужди. В зависимост от избрания кредитен продукт, ползваш преференциални условия. Развиваш бизнеса си успешно с надежден кредитен партньор.

Прочети още

Grid decor image

Финансиране за твоя бизнес

Fintrade дава възможности за развитие на малкия бизнес. Нашата работа изисква да се доверяваме на клиентите си и знаем, че това си струва труда.

Finance image

Заяви фирмен кредит онлайн.

Кандидатствай arrow icon
Finance image

Получи безплатна консултация.

Заяви среща arrow icon
Finance image

Имаш въпроси? Обади се сега!

+359 700 200 33 0700 200 33 (без допълнително таксуване)