Татуинки – победител в конкурса „Спечели Фънки за рекламно лице“

2017-09-21 Татуинки – победител в конкурса „Спечели Фънки за рекламно лице“

Как бихте оценили рекламната кампания, която получихте от Финтрейд? Как ви помогна за бизнеса?

Винаги ще бъдем благодарни на Финтрейд за предоставената възможност и незабравимите емоции, които ни подариха чрез рекламата с участието на Фънки. Кампанията допринесе много за разпространението на нашата идея и тъй като тя е иновативна за българския пазар, помогна изключително тя да достигне до хората, които имат-най-голяма нужда от нашите продукти. За съжаление, децата и възрастните с тежки алергии и медицински състояния, изискващи идентификация, нарастват, а и ние като родители на такова дете изпитваме нуждата от подобни отличителни продукти. Все още имаме много над какво да работим, да се усъвършенстваме и да създаваме все по-качествени и покриващи всеки вкус изделия. Освен заснемането на клипа, получихме и изцяло нов уеб дизайн и ново лого – сега визията ни е по-свежа и сайтът ни максимално улеснен за избор и оформяне на поръчка.

Какви са плановете ви за бъдещо развитие?

Плановете ни са да продължаваме да разпространяваме идеята си, да помагаме на все повече хора, да покрием продуктово всички възрасти и състояния, които са нужни на клиентите ни. Всеки ден се сблъскваме с нови предизвикателства и се стараем да подобряваме качеството и разнообразието на услугите ни.

Какво ново ви предстои?

Ние черпим идеи от клиентите ни, затова в най-скоро време пускаме на пазара 2 нови продукта – силиконови гривни с гравирана метална плочка и гравиран алуминиев медальон за врат. Работим и в още няколко други насоки, отново предложения от нуждаещи се хора, но всеки нов артикул първо се разучава и тества, а това отнема време и финанси.

Какво бихте пожелали на Финтрейд за по-успешното развитие на компанията?

Да продължават да помагат на малки фирми като нас, които въпреки ограничените си ресурси, се опитват да реализират идеите си с много усилия и упоритост. Такива бизнеси имат нужда от помощ в нашата държава и е хубаво да има на кого да разчитат. Да продължават да бъдат верен съюзник и опора, защото както беше казал Фънки в едно интервю: „и Големите са били някога малки“. Благодарим ви, Финтрейд!