Голям оборот, висока печалба – новата промоция на Финтрейд

2018-02-06 Голям оборот, висока печалба – новата промоция на Финтрейд

Собственик си на малък или среден бизнес  - то тогава със сигурност знаеш, че големият оборот води до висока печалба, нали? Ако искаш да разгърнеш потенциала на своя бизнес, но се нуждаеш от допълнителни оборотни средства или такива за разширяване и модернизиране, сега е момента да се възползваш от нашите финансови продукти – Финтрейд Оборот и Финтрейд Инвест.

Стани наш клиент в периода 6-ти февруари до 30-ти април и освен допълнителни оборотни средства, които ще ти помогнат да увеличиш своята печалба, ще получиш и специални подаръци от нас. Промоцията ти дава възможност да участваш в томболата за една от големите ни награди и да спечелиш един от 45 ваучера за пазаруване от МЕТРО на стойност 100 лв., а трима късметлии ще получат такива на стойност 500 лв. Общите условия на промоцията можеш да намериш тук -  https://promo.fintrade.bg.

Бизнес линията – Финтрейд Оборот ти предоставя оборотни средства от 500 до 5000 лв., с които можеш да закупиш стока, да обогатиш асортимента си, да разшириш обекта си,  да покриеш извънредни или сезонни нужди на бизнеса си. Нужно е еднократно кандидатстване, като след одобрение можеш многократно да се възползваш от услугата, а средствата получаваш на място и плащаш само за използваната сума.

Бизнес линията Финтрейд Инвест предоставя средства от 1000 до 5000 лв., които могат да бъдат използвани за разширяване и модернизиране на бизнеса, ремонтни дейности по обекта, ремонт или закупуване на инвентар.  Основните предимства на тази услуга са фиксираните равни вноски, намаляващата лихва и опцията за краткосрочно погасяване.

Ако искаш да станеш част от групата на нашите доволни клиенти и да участваш в промоцията ни в периода 6-ти февруари до 30-ти април, можеш да ни потърсиш на 0 700 200 33 без допълнително таксуване или да кандидатстваш за бизнес кредит бързо и лесно от нашата онлайн форма.